Μέρκελ: Έγινε αρκουδάκι και είναι αξιολάτρευτη - Πόσο στοιχίζει

Ακόμα και η στάση του σώματος θυμίζει τη Γερμανίδα καγκελάριο

Δείτε το αρκουδάκι που είναι ίδιο η Άνγκελα Μέρκελ / Reuters

Μπορεί η Άνγκελα Μέρκελ να αποχωρεί από την Καγκελαρία μετά από 16 χρόνια, ωστόσο το συλλεκτικό αρκουδάκι που δημιούργησε ο Μάρτιν Χέρμαν έχει γίνει ανάρπαστο.

Από τα ρούχα και τα μαλλιά έως και τη στάση του σώματος, το χαριτωμένο αρκουδάκι θυμίζει πολύ τη Γερμανίδα καγκελάριο. Φοράει το ίδιο μπέιζερ και παντελόνι, ένα κολιέ στα χρώματα της γερμανικής σημαίας και το ίδιο κούρεμα. Ήδη η πρώτη παρτίδα έχει εξαντληθεί, ενώ ένα από αυτά έχει σταλεί στη Μέρκελ, συγκεκριμένα το νούμερο 16 όσα και τα χρόνια που βρισκόταν στην Καγκελαρία. Το κόστος του είναι στα 189 ευρώ.

Γερμανία: Παπαγάλος δάγκωσε τη Μέρκελ και η αντίδρασή της έγινε viral!

«Έχουμε μακρά παράδοση στη βιοτεχνία μας να φτιάχνουμε αρκουδάκια γνωστών πολιτικών όλων των βαθμίδων και χωρών» είπε ο Μάρτιν Χέρμαν, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας. Έχει φτιάξει αρκουδάκια των: Μπάρακ Ομπάμα, βασιλιά Λουδοβίκο, Χέλμουτ Σμιτ, βασίλισσα Ελισάβετ, Καρλομάγνο, Μπίσμαρκ.

«Το 2005 φτιάξαμε το αρκουδάκι Άντζι, όταν η Μέρκελ ανέλαβε καγκελάριος. Και στη συνέχεια είχαμε την ιδέα να φτιάξουμε άλλο ένα για να την τιμήσουμε μετά τα όσα επέτυχε επί 16 χρόνια» τόνισε. Οι πελάτες μας έχουν ξετρελαθεί, η πρώτη παραγωγή έχει εξαντληθεί. Έχουμε μακρά λίστα αναμονής για όποιον θέλει να παραγγείλει, τα πρώτα 500 κομμάτια έφυγαν σε λίγες ημέρες. Ο αγώνας για το αρκουδάκι Μέρκελ μόλις ξεκίνησε».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top