Βιτριόλι: Η ιστορία της Κέιτι που δέχθηκε επίθεση με οξύ από άγνωστο άνδρα

Η παρουσιάστρια μετά από 40 χειρουργεία χαμογελάει ξανά

Η ιστορία της Κέιτι που δέχθηκε επίθεση με οξύ από άγνωστο άνδρα - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον ίδιο Γολγοθά με την Ιωάννα ανέβηκε και μία Βρετανίδα παρουσιάστρια. Η Κέιτι Πάιπερ δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άγνωστο άνδρα με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να παραμορφωθεί. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Μετά από 40 χειρουργεία πήρε πίσω τη ζωής της. Σήμερα μέσα από το ίδρυμά της στηρίζει άλλους ανθρώπους με σοβαρά εγκαύματα.

βιτριόλι

Η Κέιτι Πάιπερ δέχθηκε επίθεση με οξύ το 2008.

Ήταν 2008 όταν η Κέιτι Πάιπερ είδε τη ζωή της να γίνεται συντρίμμια από τη μία στιγμή στην άλλη. Εγκέφαλος αυτής της άνανδρης επίθεσης με οξύ ήταν ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος την είχε βιάσει σε ένα ξενοδοχείο του Λονδίνου. Tο οξύ την άφησε τυφλή από το ένα μάτι.

Εάν κλείσω τα μάτια μου μπορώ να θυμηθώ, μπορώ να δω σαν να είμαι ακόμα εκεί. Δεν θα ξεχάσω τον πόνο, τον σωματικό πόνο και δεν θα ξεχάσω επίσης τον εαυτό μου να ουρλιάζει και να εύχομαι να σταματήσει αυτός ο ήχος, χωρίς να συνειδητοποιώ ότι είμαι εγώ.

Για χρόνια καταδικάστηκε να κρύβεται ακόμη και από τον ίδιο της εαυτό. Δεν ήθελε να βλέπει το παραμορφωμένο πρόσωπό της στο καθρέφτη. Ακόμη και μέσα στο σπίτι της φορούσε μία ειδική μάσκα. 

επίθεση με οξύ

Η Κέιτι Πάιπερ μετά από 40 χειρουργεία μπορεί να χαμογελάσει ξανά.

«Ήταν επίθεση. Ο σκοπός ήταν ξεκάθαρος: Να με καταστρέψει! Και αυτό με κάνει πιο αποφασισμένη από ποτέ... Ναι, η εμφάνιση μου με καθόριζε, αλλά όχι πια. Μπορώ ακόμα να πέτυχω και να είμαι ευτυχισμένη... Και είμαι!», δηλώνει η ίδια χρόνια μετά την επίθεση.

επίθεση με οξύ Μεγάλη Βρετανία

Η Κέιτι Πάιπερ, 13 χρόνια μετά την επίθεση με οξύ στο πρόσωπο και ύστερα από δεκάδες επεμβάσεις και ψυχοθεραπείες, θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι συγγραφέας μίας σειράς βιβλίων, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών.

Με το πείσμα της έχει καταφέρει να αλλάξει τα πρότυπα ομορφιάς. Είναι η τρανή απόδειξη πώς αν έχεις θέληση μπορείς να κάνεις τα πάντα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top