Μητέρα σκότωσε τον 12χρονο γιο της για μια κάρτα μνήμης

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι δύο φορές

όπλο

Μια 37χρονη μητέρα από το Σικάγο συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία του 12χρονου γιου της. 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα η μητέρα φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι τον αγοράκι επειδή δεν της έδινε μια κάρτα μνήμης κινητού τηλεφώνου. 

Η δολοφονία του 12χρονου Κέιντεν Ίνγκραμ έγινε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι που έμενε με τη μητέρα του. 

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την 37χρονη να σημαδεύει με το όπλο το κεφάλι του παιδιού της και να ζητά επιτακτικά να της παραδώσει την κάρτα μνήμης. 

δολοφοήνθηκε 12χρονος από τη μητέρα του

Ο 12χρονος Κέιντεν Ίνγκραμ που δολοφονήθηκε από τη μητέρα του - Facebook

Όταν ο μικρός της απάντησε ότι δεν την έχει και δε θυμάται πού είναι, τότε η μητέρα του φέρεται να τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Σύμφωνα με τη δικογραφία το αγοράκι είχε τις αισθήσεις του κι έκλαιγε.

Κάποια στιγμή η 37χρονη βγήκε από την κουζίνα, όπου στο πάτωμα κείτονταν αιμόφυρτος ο γιος της για να πάρει τηλέφωνο κι όταν επέστρεψε συνέχισε να ζητά από τον μικρό την κάρτα μνήμης. Όταν το παιδί, δεν απάντησε εκείνη το πυροβόλησε δεύτερη φορά στο κεφάλι.

Συγγενείς της γυναίκας ειδοποίησαν τις αρχές, αφού εκείνη τους τηλεφώνησε κι ομολόγησε την πράξη της. Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

δολοφονία 12χρονου

Η 37χρονη μητέρα που σκότωσε τον γιο της - Αστυνομία Σικάγου

Η 37χρονη, η οποία είχε στην κατοχή της δύο όπλα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και κρατείται χωρίς εγγύηση.

Συγγενείς της κατέθεσαν στην αστυνομία ότι πριν από τη δολοφονία του γιου της είχε παρανοϊκή συμπεριφορά. 

Ο πατέρας ωστόσο του παιδιού έκανε λόγο για «μια στοργική μητέρα». Που αγαπούσε το παιδί της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. 

«Ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι η ψυχική ασθένεια είναι αληθινή», πρόσθεσε ο Λάβελ Ίνγκραμ, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα είχε επισκεφτεί τον ψυχοθεραπευτή της μόλις την προηγούμενη μέρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top