ΗΠΑ: Νεκρό ένα βρέφος μόλις 10 ημερών - Ο πατέρας έριξε την ευθύνη στη γάτα

Συνελήφθησαν οι γονείς για κακοποίηση

βρέφος

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένα νεαρό ζευγάρι από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ μετά τις κατηγορίες για κακοποίηση της μόλις 10 ημερών κορούλας τους.

Σύμφωνα με το WTVR, το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τον Ιούλιο και οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τις Αρχές καθώς το νεογέννητο έφερε πολλαπλά τραύματα, όπως μώλωπες, κάταγμα στο κρανίο και σημάδια ασφυξίας. Λίγες ημέρες νετά, το βρέφος ξεψύχησε.

Άμεσα κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος έκανε λόγο για ανθρωποκτονία. Οι γονείς της μικρής, Μάθιου και Ελίζαμπεθ Σεμπόλκα, συνελήφθησαν με την κατηγορία της κακοποίησης. 

Ωστόσο αυτά που υποστήριξαν οι γονείς δεν τα χωρά ανθρώπινος νους. Κατά την ανάκριση, ο πατέρας της άτυχης μικρούλας υποστήριξε ότι είχε αφήσει το παδί του στο κάθισμα του αυτοκινήτου για να πάει στο μπάνιο. Στη συνέχεια «έριξε» το φταίξιμο στη γάτα λέγοντας ότι όταν επέστρεψε, την είδε να κάθεται στον λαιμό του παιδιού.

Υποστήριξε ότι ειδοποίησε τη μητέρα της μικρής και εκείνη φέρεται να είδε στο μωρό εξανθήματα. Όπως είπε, μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο με λεωφορείο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top