Σικελία: 26χρονη δολοφονήθηκε από τον πρώην της στη μέση του δρόμου

Είχε καταγγείλει ότι δεχόταν απειλές - Αυτοκτόνησε ο δράστης

γυναίκα

Μια ακόμη γυναίκα έπεσε θύμα του πρώην συντρόφου της στην Ιταλία. Η 26χρονη Βανέσα Τζαπαλά δολοφονήθηκε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της στο χωριό Άτσι Τρέτσα, κοντά στην Κατάνη της Σικελίας

Ο δράστης, 38 χρόνων, πυροβόλησε θανάσιμα την κοπέλα την ώρα που εκείνη περπατούσε ανέμελα σε κεντρικό δρόμο του χωριού μαζί με μια φίλη και την ξαδέρφη της. Έπειτα από έρευνες που κράτησαν 16 ώρες, οι καραμπινιέροι βρήκαν τον δολοφόνο απαγχονισμένο μέσα στο χωράφι ενός θείου του. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. 

Οι φίλες της Βανέσα κατέθεσαν στους εισαγγελείς ότι η άτυχη κοπέλα δεχόταν συνεχείς απειλές και παρενοχλήσεις από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν ήθελε να δεχθεί την απόφασή της να χωρίσουν.

Η 26χρονη είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές την βίαιη και απειλητική αυτή συμπεριφορά, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να μπορέσει να προστατέψει την ζωή της. 

Στην Ιταλία, από την αρχή της χρονιάς έχουν καταγραφεί 39 γυναικοκτονίες, δράστες των οποίων είναι πρώην σύντροφοι και σύζυγοι των θυμάτων.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top