Ντόναλντ Τραμπ: Λάνσαρε δικό του site κοινωνικής δικτύωσης χωρίς σχόλια!

Σε λίγη ώρα το Facebook θα ανακοινώσει αν θα τον ξαναδεχτεί στην πλατφόρμα

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χθες, Τρίτη, εγκαινίασε μια νέα δική του ιστοσελίδα που του επιτρέπει να παρακάμψει τις απαγορεύσεις του Facebook και του Twitter στους λογαριασμούς του. 

Τραμπ: Το Ανώτατο Δικαστήριο έβαλε τέλος στη διαμάχη με τους επικριτές του

Ο νέος ιστότοπος, donaldjtrump.com/desk, κυκλοφόρησε μαζί με ένα βίντεο που κήρυσσε το site ως «φάρο της ελευθερίας» και «ένα μέρος για να μιλά ελεύθερα και με ασφάλεια». Θα πρέπει να υπενθυμιστεί πως πριν 4 μήνες και με αφορμή την επίθεση στο Καπιτώλιο από οπαδούς του Τραμπ, το Twitter και το Facebook μπλόκαραν τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ από τις πλατφόρμες τους.  

Προς το παρόν, τόσο το Facebook όσο και το Twitter επιτρέπουν συνδέσμους προς τον ιστότοπο. Μάλιστα, η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου site του Τραμπ δεν είναι τυχαία, αφού σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται και η απόφαση του Facebook και του Instagram για το αν θα επιτρέψουν στον Ντόναλντ Τραμπ να επιστρέψει ως χρήστης στις πλατφόρμες.  

«Ο Τραμπ ξεσπούσε στη Μελάνια» αποκαλύπτει πρώην σωματοφύλακάς τους

Στο διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε με το λανσάρισμα της ιστοσελίδας χθες γίνεται σύνδεση της «λογοκρισίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» με τους Δημοκρατικούς και τον Πρόεδρο Μπάιντεν.

Χωρίς σχόλια και αλληλεπιδράσεις το νέο site του Τραμπ- Δέχεται μόνο...δωρεές!

Ο νέος ιστότοπος περιέχει μερικές από τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ που διανεμήθηκαν μέσω email. Τη στιγμή που αποπερατώθηκε, ο Τραμπ είχε περισσότερους από 88 εκατομμύρια οπαδούς του Twitter και χρησιμοποίησε την υπηρεσία ως το φόρουμ του για να ανακοινώσει νέα ή να ανακοινώσει θέσεις σχετικά με την πολιτική και το προσωπικό. Έχει περισσότερους από 35 εκατομμύρια ακόλουθους στο Facebook και περισσότερους από 24 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.  

Η νέα ιστοσελίδα του Ντόναλντ Τραμπ

Ο νέος ιστότοπος Trump διαθέτει μια λίστα εγγραφής για να εισάγουν οι χρήστες τους αριθμούς τηλεφώνου και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν ο Trump δημοσιεύει ένα νέο μήνυμα. Ο ιστότοπος προς το παρόν δεν επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν σχόλια ή να αλληλεπιδρούν με άλλο τρόπο, εκτός από το να κοινοποιούν σε άλλες πλατφόρμες. Επίσης, δεν φαίνεται να χρησιμοποιεί διαφημιζόμενους, αν και έχει έναν σύνδεσμο για δωρεά στο Trump's Save America PAC. 

ΗΠΑ: Απορρίφθηκε και η τρίτη προσφυγή του Τραμπ από το Ανώτατο Δικαστήριο

Είναι χαρακτηριστικό πως το site έχει στο λογοτυπό του την φράση «Σώστε την Αμερική- Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ», παρόλο που ο τελευταίος έχει φύγει από την προεδρία εδώ και 6 μήνες.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top