«Ο Τραμπ ξεσπούσε στη Μελάνια» αποκαλύπτει πρώην σωματοφύλακάς τους

Ο Κέβιν Μακέι δούλευε στο πλευρό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ πέντε χρόνια

Τα άπλυτα του Ντόναλντ Τραμπ στη φόρα έβγαλε ένας πρώην σωματοφύλακάς του, αποκαλύπτοντας ότι ξεσπούσε στη σύζυγό του, Μελάνια. 

Η Μελάνια ήταν πάντα μια προστατευτική σύζυγος

Ο Κέβιν Μακέι, σε συνέντευξή του στην Daily Mail, υποστήριξε πως η Μελάνια ήταν πάντα μια πολύ προστατευτική σύζυγος, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ δεν της φερόταν με σεβασμό. 

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ

Η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την αναχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο - AP Images

Εκείνη δεν του έφερνε ποτέ αντίρρηση. Περιγράφοντας ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Άμπερντιν, είπε ότι η Μελάνια ανησυχούσε για τον σύζυγό της και τον ρώτησε αν τρώει κι αν κοιμάται καλά. Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ της ζητούσε κάτι, εκείνη το έκανε αμέσως.

«Φαινόντουσαν να τα πηγαίνουν καλά, αν και ήταν λίγο εριστικός μαζί της. Πάντα ήταν έτσι. Μια μέρα του έδωσε ένα φλιτζάνι καφέ και της απάντησε με έντονο ύφος: "Δεν το θέλω αυτό, θα το συζητήσουμε αργότερα". Δεν ξέρω εάν ήταν ο καφές που τον ενόχλησε ή κάτι άλλο. Δε διαφωνούσε με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλους ανθρώπους», είπε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε συχνά απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε τρίτους

Αρκετές φορές, όπως είπε, έγινε ο ίδιος μάρτυρας της απαράδεκτης συμπεριφοράς του απέναντι σε άλλους. Τον είχε ακούσει άπειρες φορές να μιλά άσχημα στους συνεργάτες του, απειλούσε εργολάβους, ενώ εκφόβιζε ιδιοκτήτες γης. 

Μελάνια Και Ντόναλντ Τραμπ Στη Φλόριντα

Το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ φτάνοντας στην έπαυλή τους στη Φλόριντα - AP Images

Ο Μακέι εργαζόταν για τον Τραμπ από το 2007 έως και το 2012, οπότε κι απολύθηκε. Όπως είπε στη συνέντευξή του, τα χρόνια αυτά απομυθοποίησε την εικόνα που είχε για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Νόμιζα ότι ήταν ένας "εντάξει" τύπος όταν άρχισα να δουλεύω γι’ αυτόν, αλλά με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν είναι από αυτούς που κρατάνε τον λόγο τους», 

Τα 130 δολάρια για cheeseburger που δεν έδωσε ποτέ πίσω ο Τραμπ

Ένα από τα περιστατικά που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ είναι πως δεν του έδωσε ποτέ πίσω 130 δολάρια που του είχε δανείσει για μια παραγγελία στα McDonald’s.

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ Στο Αεροπλάνο

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που ήθελαν Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ να μην τα πηγαίνουν καλά - AP Images

Κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής προς ο αεροδρόμιο, ο Τραμπ ένιωσε μια λιγούρα και του ζήτησε να σταματήσει για να αγοράσει cheesburgers, καθώς είναι γνωστό ότι λατρεύει το junk food. Ήθελε να τρώει κατά τη διάρκεια της πτήσης κι επειδή δεν είχε μετρητά μαζί του, ζήτησε δανεικά από τον σωματοφύλακά του. 

Ο Μακέι φυσικά και του δάνεισε τα χρήματα, αλλά ήταν δανεικά κι αγύριστα. 

Μελανια και Ντόναλντ Τραμπ Στο αεροδόρμιο

Πολλές φορές ο τηλεοπτικός φακός είχε πιάσει τη Μελάνια να απωθεί το χέρι του Ντόναλντ - AP Images

Στην ίδια συνέντευξη μας λύθηκε και η εξής απορία: ο Τράμπ φοράει περουκίνι; «Τα μαλλιά είναι 100% δικά του. Έβαζε συνεχώς λακ για να στέκονται, αλλά ο αέρας τα ανακάτευε» ήταν η απάντηση του πρώην σωματοφύλακά του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top