«Πάγωσε» η Τουρκία από τα αλλεπάλληλα διπλωματικά «χαστούκια»

Αποκάλυψη Δένδια: Ανταλλάξαμε δώρα με τον Ερντογάν αλλά δε συμφωνήσαμε...

Μετά τα αλλεπάλληλα διπλωματικά «χαστούκια» των τελευταίων μηνών, ο Tούρκος πρόεδρος ακροβατεί πια σε τεντωμένο σκοινί. Μάταια τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης επιχειρούν να ωραιοποιήσουν την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ιστορική στιγμή: Ο Μπάιντεν αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Σαστισμένοι οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το τηλεφώνημα Μπάιντεν - Ερντογάν. 

Ο Ερντογάν «παίζει» τώρα το τελευταίο χαρτί που του έχει απομείνει για να σταθεί στην εξουσία. Αυτό του ισλαμοφασισμού. Ήδη, στην Τουρκική τηλεόραση κυκλοφορεί trailer για ντοκιμαντέρ του κρατικού TRT με θέμα το... αφήγημα της Γαλάζιας Πατρίδας. 

Ενώ, λοιπόν, ο Ερντογάν επιλέγει να δείξει στο εσωτερικό του το ένα από τα δυο του πρόσωπα, αυτό του δήθεν πανίσχυρου ηγέτη, σερβίροντας στον πεινασμένο του λαό εθνικιστικές κορώνες, στο εξωτερικό φορά τον διπλωματικό του μανδύα. Ο ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας, αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο δείχνει όταν τον «ακούει» η Ευρώπη. 

Γενοκτονία Αρμενίων: Η πρώτη αντίδραση Ερντογάν - Τσαβούσογλου

Αποκάλυψη Δένδια: «Ανταλλάξαμε δώρα με τον Ερντογάν αλλά δε συμφωνήσαμε σε πολλά»

«Με τον κ. Ερντογάν είχα μια συζήτηση σε φιλικό κλίμα. Ανταλλάξαμε, μάλιστα, και δώρα. Αν και δεν συμφωνήσαμε σε πολλά ζητήματα, το πρόσημο ήταν θετικό. Αναμένω την επίσκεψη του Μεβλούτ στην Αθήνα, η οποία θα μπορούσε να προετοιμάσει εν ευθέτω χρόνω μια συνάντηση του πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου» δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στη RealNews.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top