Γαλλία: Η Disneyland μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο

Το θεματικό πάρκο παραμένει κλειστό από τις 30 Οκτωβρίου λόγω κορωνοϊού

H Disneyland στη Σανγκάη άνοιξε ξανά τις πύλες της για το κοινό μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας. Video Ruptly

Η Disneyland στο Παρίσι θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο για τον κορωνοϊό, αφού το μεγάλο θεματικό πάρκο παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας.

Το μεγάλο κέντρο εμβολιασμού θα λειτουργήσει στο συνεδριακό κέντρο του Disney's Newport Bay Club που χρησιμοποιείται συνήθως για επαγγελματικές εκδηλώσεις. Ο χώρος που επελέγη βρίσκεται κοντά στα ξενοδοχεία, έξω από το ίδιο το πάρκο ψυχαγωγίας και δεν προβλέπεται καμία θεματική δραστηριότητα που να σχετίζεται με το πάρκο.

Disneyland

Κλειστή η Disneyland στο Παρίσι λόγω κορωνοϊού. AP Images

Έπειτα από μια διακοπή των δραστηριοτήτων της μεταξύ της 13ης Μαρτίου και της 15ης Ιουλίου του 2020, η Disneyland Paris, η οποία απασχολεί 17.000 ανθρώπους, έχει κλείσει εκ νέου από τις 30 Οκτωβρίου λόγω των υγειονομικών περιορισμών που ισχύουν για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Στο κέντρο αυτό αναμένεται να εμβολιάζονται το λιγότερο 1.000 άνθρωποι την ημέρα, αλλά θα είναι ανοιχτό μόνο τα σαββατοκύριακα, χάρη στην κινητοποίηση περίπου εξήντα γιατρών, νοσηλευτών, πυροσβεστών και προσωπικού υποδοχής, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Το κλείσιμο των ραντεβού θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top