ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κοντά σε στρατιωτική βάση στο Μέριλαντ

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά

(AP Photo/Julio Cortez)

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίου με πυροβολισμούς κοντά στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού Φορτ Ντέτρικ, στην πόλη Φρέντερικ στο δυτικό Μέριλαντ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο περιστατικό ενεπλάκησαν ναύτες και ο 38χρονος δράστης «έχει εξουδετερωθεί», ενώ λίγη ώρα αργότερα αναφέρθηκε πως είναι νεκρός.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κοντά σε στρατιωτική βάση στο Μέριλαντ - Δυο τραυματίες

(AP Photo/Julio Cortez)

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο δράστης μπήκε σε μια επιχείρηση, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να αποχωρήσουν, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα ή έξω από το κτίριο. 

Μετά από αυτό το επεισόδιο, ο δράστης οδήγησε περίπου 10 λεπτά ως τη βάση του Φορτ Ντέτρικ και σκοτώθηκε εκεί, από πυροβολισμούς μελών του προσωπικού, στην προσπάθειά του να εισβάλει στην εγκατάσταση.

Το Frederick Scanner, μια τοπική ενημερωτική υπηρεσία, απευθύνθηκε στους κατοίκους της περιοχής μέσω Twitter, συμβουλεύοντάς τους να μείνουν μακριά από τη σκηνή όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top