Φίλιππος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Νοσηλεύτηκε ένα μήνα - Υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς

Εξιτήριο από το νοσοκομείο του Λονδίνου πήρε σήμερα ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ύστερα από νοσηλεία τεσσάρων εβδομάδων προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για λοίμωξη καθώς και σε επέμβαση στην καρδιά.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου

Ο Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου, εισήχθη στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII στις 16 Φεβρουαρίου καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και υποβλήθηκε σε θεραπεία για αδιευκρίνιστη, μη συνδεόμενη με την COVID-19, ασθένεια.

Στην αρχή του μήνα μεταφέρθηκε για λίγο σε ειδικό καρδιολογικό κέντρο σε άλλο νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση για προϋπάρχον πρόβλημα στην καρδιά.Αυτόπτης μάρτυρας του Reuters είπε ότι ο δούκας έφυγε από το νοσοκομείο King Edward λίγο μετά τις 12.30 ώρα Ελλάδας σήμερα. 

Φίλιππος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς - Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Μεταφέρθηκε με αναπηρικό αμαξίδιο σε όχημα που τον περίμενε και επέστρεψε στον πύργο του Ουίνδσορ, τη βασιλική κατοικία δυτικά του Λονδίνου. Πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας δήλωσε ότι ο πρίγκιπας είναι σε καλή διάθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top