Πρίγκιπας Φίλιππος: Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου

Υποβληθηκε την Τετάρτη σε επέμβαση καρδιάς

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 9/1 για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού της Βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου

Ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, επέστρεψε σήμερα στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου όπου είχε εισαχθεί στα μέσα Φεβρουαρίου, έπειτα από την επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη σε ένα άλλο κέντρο.

Φίλιππος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς - Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Σε μια περίοδο κρίσης για τη βρετανική μοναρχία, πριν από την προβολή στις ΗΠΑ μιας πιθανόν «εκρηκτικής» συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν, ο δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο St Bartholomew's, στο κέντρο του Λονδίνου. Εκεί, υποβλήθηκε σε μια «επέμβαση» για ένα προϋπάρχον καρδιολογικό πρόβλημα.

Το νοσοκομείο St Bartholomew's, στο κέντρο του Λονδίνου, όπου εγχειρίστηκε χθες ο πρίγκιπας Φίλιππος- φωτογραφία ΑΡ

Το νοσοκομείο St Bartholomew's, στο κέντρο του Λονδίνου, όπου εγχειρίστηκε χθες ο πρίγκιπας Φίλιππος- φωτογραφία ΑΡ

«Μετά την επέμβαση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον δούκα του Εδιμβούργου στο νοσοκομείο St Bartholomew's την Τετάρτη, η αυτού υψηλότητά του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο King Edward VII σήμερα το πρωί», ανέφερε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, σε ένα δελτίο τύπου.

Ο πρίγκιπας, που θα γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του τον Ιούνιο, θα παραμείνει εκεί «κάποιες ημέρες για να συνεχίσει τη θεραπεία του», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top