Γαλλία: Ζήτησαν πριόνι για να εξαφανίσουν το πτώμα και συνελήφθησαν

Τους κατήγγειλε ο γείτονάς τους

αστυνομια

Ένας άνδρας κατηγορείται για φόνο και ένας δεύτερος για συνέργεια στη νοτιοανατολική Γαλλία, αφού τους κατήγγειλε ο γείτονάς τους, από τον οποίο ζήτησαν ένα πριόνι για να εξαφανίσουν το πτώμα.

Online έγκλημα στις ΗΠΑ: Γιος σκότωσε τον πατέρα του εν μέσω τηλε-συνεδρίας

Αργά το βράδυ της Κυριακής, στο Τουρ-ντι-Πεν της περιφέρειας Ιζέρ, ένας άνδρας «δέχτηκε ένα κάπως απρόσμενο αίτημα: οι γείτονες του ζήτησαν ένα πριόνι για να εξαφανίσουν το πτώμα του θύματός τους», είπε ο εισαγγελέας Ντιτλέν Μποντουέν, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία της τοπικής εφημερίδας Le Dauphiné Libéré.

Το θύμα ήταν ένας άστεγος, που τον φιλοξενούσε ο ενοικιαστής του διαμερίσματος, διευκρίνισε ο εισαγγελέας, ο οποίος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για φόνο. Ο ενοικιαστής και ένας φίλος του που βρισκόταν επίσης στο σπίτι εκείνο το βράδυ έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Ο πρώτος, ηλικίας 34 ετών, είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο του αστέγου, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Γκρενόμπλ, Ερίκ Βαϊγιάν. Ο δεύτερος, ηλικίας 50 ετών, κατηγορείται για συνέργεια.

Φόνος Σολεϊμανί: Πώς έγινε η επιχείρηση και ποιες συνέπειες θα έχει

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι τρεις άνδρες είχαν καταναλώσει αλκοόλ και καυγάδισαν το βράδυ του Σαββάτου. Το θύμα, ένας 54χρονος, δέχτηκε πολλές μαχαιριές. Προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο για να ξεφορτωθούν το πτώμα, το οποίο είχαν τυλίξει με πλαστικές σακούλες, οι δυο φίλοι χτύπησαν την πόρτα του γείτονα, το επόμενο βράδυ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top