Οργή στη Γαλλία: 20 πυροσβέστες κατηγορούνται για τον βιασμό της «Julie»

Τι υποστηρίζει η κοπέλα που έπεσε θύμα σε ηλικία 13 ετών

Κύμα συμπαράστασης για τη «Julie» στο Παρίσι / Ruptly

Στους δρόμους βρίσκονται χιλιάδες διαδηλωτές στη Γαλλία μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη βιασμού κατ' εξακολούθηση μιας ανήλικης κοπέλας από 20 πυροσβέστες σε διάστημα δύο ετών.

Η κοπέλα με το ψευδώνυμο «Julie», η οποία είναι σήμερα 25 ετών, υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2008 από έναν πυροσβέστη, ο οποίος στη συνέχεια προσκάλεσε και φίλους του να συμμετέχουν σε αυτλη τη φρικαλεότητα. 

Αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου»

Υποστήριξε ότι όλα άρχισαν όταν ήταν 13 ετών. Η ίδια βίωσε μια σοβαρή κρίση πανικού και ο πυροσβέστης με το όνομα «Πιέρ», ήταν αυτός που τη βοήθησε να συνέλθει. Ο άνδρας που εργαζόταν σε πυροσβεστικό σταθμό του Παρισιού, έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κορίτσι. Μάλιστα πήρε τον αριθμό του τηλεφώνου της από το ιατρικό της αρχείο και τη «βομβάρδιζε» με μηνύματα, σε κάποια από τα οποία ζητούσε ανάρμοστα πράγματα.

Τον Ιανουάριο του 2009, ο Πιέρ πήγε στο σπίτι της οικογένειας, τη στιγμή που η μητέρα της τότε ανήλικης απουσίαζε και βίασε το κορίτσι.

Τον Νοέμβριο του 2009, φορώντας στολή πυροσβέστη, πήρε τη 14χρονη «Julie» στο διαμέρισμά του, και τη βίασε ξανά. Σύμφωνα με την κοπέλα, ήρθαν δύο συνάδελφοί του και την κακοποίησαν σεξουαλικά. 

Τρεις από τους 20 πυροσβέστες έχουν παραδεχτεί ότι συνεβρέθηκαν ερωτικά με την τότε ανήλικη, ωστόσο όπως υποστηρίζουν, ήταν με τη θέλησή της. Η ψυχική υγεία της κοπέλας άρχισε να επιδεινώνεται με τις κρίσεις πανικού να χειροτερεύουν. 

Βιασμός 11χρονης: Κατέγραψε όσα συνέβαιναν στο κινητό του πατέρα της

Όπως είπε η μητέρα του κοριτσιού στις αρχές, δεν είχε καταλάβει τίποτα από όσα γίνονταν. «Πίστευα ότι ο Πιέρ θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα έκανε κάτι τέτοιο γιατί ενδιαφερόταν αληθινά για την κόρη μου» είπε. 

Η οικογένεια της κοπέλας ζητά να τιμωρηθούν για βιασμό οι πυροσβέστες. Το θύμα πρέπει να αποδείξει στις αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού. Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας αναμένεται να ακούσει τα επιχειρήματα της υπόθεσης την Τετάρτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top