Προκαλεί ο Ακάρ: Όσα αεροσκάφη κι αν αγοράσει η Ελλάδα, δεν αρκούν

Κατηγόρησε την Αθήνα για «προβοκατόρικες ενέργειες» από τη Λιβύη

Ο Χουλουσί Ακάρ

Προκλητικός, εναντίον της Ελλάδας, εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο Χουλουσί Ακάρ, με αφορμή το εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας μας για τα επόμενα χρόνια.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, από τη Λιβύη, κατηγόρησε την Αθήνα για «προβοκατόρικες ενέργειες», στέλνοντας μήνυμα προς την Ελλάδα, ότι «δεν αρκούν» τα νέα υποβρύχια και αεροσκάφη.

«Είναι γνωστή η κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας. Έχουν προβλήματα. Όμως παρά τα προβλήματα και με κόστος τη μείωση του φαγητού, της ένδυσης, του μισθού του κάθε Έλληνα πολίτη, ξεκίνησαν μια εκστρατεία εξοπλισμού, μια μόδα εξοπλισμού. Αγοράστε όσα αεροσκάφη θέλετε, όσα υποβρύχια, όσα πλοία θέλετε. Δεν σας αρκούν. Δεν αρκούν», δήλωσε.

Έρχονται τα πρώτα Rafale στην Ελλάδα

Ο ίδιος, για μια ακόμα φορά, κατηγόρησε την Αθήνα, λέγοντας: «Οι Έλληνες γείτονες μας κάνουν προβοκατόρικες ενέργειες, κάνουν προκλητικά βήματα και αυξάνουν την ένταση στην περιοχή. Και καλύπτουν όσα κάνουν οι ίδιοι και αποκρύπτουν τις προσπάθειες μας για διάλογο, για ειρηνικές μεθόδους οι οποίες συμβαδίζουν με το διεθνές δίκαιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top