Τραμπ: Παραδέχτηκε την ήττα του - Τα «γύρισε» λίγο αργότερα

Παραληρεί μέσω συνεχών αναρτήσεων στο twitter

Δείτε στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων του Τραμπ.

Μία εβδομάδα πέρασε για να αποδεχτεί την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ: για πρώτη φορά μετά το τέλος της διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων παραδέχτηκε μέσω ανάρτησής του στο twitter ότι έχασε. Λίγη ώρα αργότερα έσπευσε με νέα ανάρτηση να τα... μπαλώσει.

ΗΠΑ: Τι θα μπορούσε να κάνει ο Τραμπ μετά τον Λευκό Οίκο

Φυσικά στην πρώτη ανάρτησή του δεν παρέλειψε να κάνει ξανά αναφορά στη «στημένη εκλογή» του αντιπάλου του, Τζο Μπάιντεν και να υποστηρίξει ότι κέρδισε τις εκλογές μέσω νοθείας.

Μπάιντεν προς Τραμπ: «Κύριε πρόεδρε ανυπομονώ να μιλήσω μαζί σας»

«Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν στημένες. Δεν επιτρέπονται παρατηρητές επί των ψήφων, η ψήφος προέκυψε από μια ιδιωτικών συμφερόντων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, την Dominion, η οποία έχει κακή φήμη κι έναν άχρηστο εξοπλισμό που δεν πληρούσε καν τα προσόντα για το Τέξας (μια πολιτεία που την κέρδισα κατά πολύ!), από τα Ψεύτικα και Σιωπηλά ΜΜΕ και άλλους!», ανέφερε στην αρχική ανάρτησή του στο twitter.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο Τραμπ έσπευσε να απαντήσει στα διεθνή ΜΜΕ που «διάβασαν» στην πρώτη ανάρτησή του τπαραδοχή της ήττας του: «Νοθευμένες εκλογές. Θα νικήσουμε!»

Υπενθυμίζεται ότι τo Σάββατο, ο Τραμπ είχε γράψει στο twitter «Θα νικήσουμε», ενώ είχε κινηθεί εναντίον της προσπάθειας ανακαταμέτρησης των ψήφων στην Τζόρτζια, προωθώντας, παράλληλα, τις θεωρίες περί ατασθαλιών στα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των εκλογών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top