Τραμπ κατά Μπάιντεν: «Γιατί έκανε πλαστική αφού φοράει μάσκα;»

Νέα επίθεση λίγο πριν τις αμερικανικές εκλογές

Ντόναλντ Τραμπ

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά του πολιτικού του αντιπάλου, Τζο Μπάιντεν λίγο πριν τις εκλογές, αυτή τη φορά κατηγορώντας τον λόγο που έκανε πλσστική επέμβαση προσώπου ενώ φοράει μάσκα δημοσίως.

«Ηλίθιος» εναντίον «δειλού»: Σκληροί χαρακτηρισμοί μεταξύ Τραμπ - Μπάιντεν

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική του ομιλία χθες στο Πίτσμπουργκ, διερωτήθηκε γιατί ο Μπάιντεν φοράει μάσκα δημοσίως, ενώ έχει ξοδέψει τόσα χρήματα για να κάνει πλαστική.

«Ειλικρινά, εννοώ, γιατί διάολο ξόδεψε όλα αυτά τα χρήματα για να κάνει πλαστική, εάν πρόκειται να καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα, σοβαρά;» δήλωσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

Οι δυο πολιτικοί αντίπαλοι των αμερικανικών εκλογών έχουν έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση για το πόσο σημαντική είναι η μάσκα ως μέσο άμυνας εναντίον της νόσου Covid- 19.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν νικητή τον Δημοκρατικό που έλαβε το προεδρικό χρίσμα, ενώ οι Αμερικανοί ψηφοφόροι αναμένουν το πρώτο «προεδρικό debate», που θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, όπου Τραμπ και Μπάιντεν θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στα τηλεοπτικά πλατό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top