Ερντογάν: «Όπως σκίσαμε τη συνθήκη των Σεβρών, έτσι και σήμερα...»

Προανήγγειλε σημαντικές ανακοινώσεις την Παρασκευή

Τις προκλητικές δηλώσεις για την ανατολική Μεσόγειο συνεχίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σήμερα κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εργοστάσιο παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Άγκυρα, προανήγγειλε σημαντικές ανακοινώσεις την ερχόμενη Παρασκευή. 

Νέες απειλές Ερντογάν: Δεν υποχωρούμε -Θα απαντήσουμε κατάλληλα στην Ελλάδα

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά πως ο αγώνας της χώρας του στην ανατολική Μεσόγειο και τη Λιβύη είναι ένας αγώνας για το μέλλον της. Επανέλαβε ότι η Τουρκία κάνει προσπάθειες για την προάσπιση της «Γαλάζιας Πατρίδας», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όπως σκίσαμε πριν από έναν αιώνα τη συνθήκη των Σεβρών, έτσι και σήμερα δε θα υποκύψουμε στις νέες Σέβρες που θέλουν να μας επιβάλλουν στην ανατολική Μεσόγειο». 

Εγκώμιο Τραμπ για Ερντογάν: «Ταιριάζω μαζί του... Ακούει»

«Δώσαμε ώθηση στις έρευνες για υδρογονάνθρακες. Τα βήματα στην ανατολική Μεσόγειο αποτελούν ζωτικής σημασίας για να σταματήσουμε την εξάρτησή μας από το εξωτερικό. Ειδικά η αντιπολίτευση που ρωτάει τι δουλειά έχουμε στην ανατολική Μεσόγειο, θέλω να το ακούσουν καλά. Ο αγώνας της Τουρκίας από την ανατ. Μεσόγειο μέχρι τη Λιβύη δεν είναι μόνο ένας αγώνας διεκδίκησης δικαιωμάτων αλλά ένας αγώνας για το μέλλον της» είπε χαρακτηριστικά. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top