Τραμπ: Νέο λουκ για τον Αμερικανό πρόεδρο

Εμφανίστηκε με γκρίζα μαλλιά στην ενημέρωση των δημοσιογράφων

Αλλαγή στα μαλλιά του αποφάσισε να κάνει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και να υιοθετήσει εν καιρώ κορωνοϊού ένα πιο φυσικό look. Αποφάσισε να παρατήσει τις βαφές και να εμφανιστεί με τα μαλλιά του στη φυσική τους, γκρίζα απόχρωση που ταιριάζει με την ηλικία των 74 ετών.

Τραμπ: «Περισσότεροι λευκοί σκοτώνονται από την αστυνομία»

O Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ είναι γνωστό πόση σημασία δίνει στη χαρακτηριστική κόμη του και στην εν γένει εμφάνισή του με το ηλιοκαμένο πρόσωπο -προϊόν solarium, όπως λένε οι κακές γλώσσες- ολόκληρο τον χρόνο. Αλλά με τα κομμωτήρια και τα ινστιτούτα αισθητικής να έχουν κατεβάσει ρολά στη χώρα λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, φαίνεται πως έχασε ορισμένα ραντεβού, με αποτέλεσμα τα μαλλιά του να χάσουν το γνώριμο  πορτοκαλο-ξανθό χρώμα τους και να εμφανιστεί με ένα πιο natural στυλ -τέσσερις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Όταν βγήκε την Τρίτη στον κήπο μπροστά από τον Λευκό Οίκο για την ενημέρωση των δημοσιογράφων, η αλλαγή ήταν κάτι παραπάνω από ορατή.

Μέχρι πριν από λίγους μήνες ο Τραμπ εμφανιζόταν με το περίεργο χτένισμα και τα πορτοκαλόξανθα μαλλιά, αν και οι ρίζες ήταν εμφανώς γκρι.  Αλλά το τελευταίο διάστημα το χρώμα των μαλλιών του ξεθώριαζε διαρκώς, μέχρι που τελικά εμφανίστηκε με τη φυσική τους απόχρωση. 
Ο Τραμπ ουδέποτε παραδέχθηκε ότι βάφει τα μαλλιά του και επέμενε σε διάφορες περιστάσεις ότι είναι το δικό του χρώμα, και μάλιστα «καλύτερο από των περισσότερων φίλων» του.

Ερντογάν - Τραμπ: Συμφώνησαν συνεργασία στη Λιβύη

Τον Ιούνιο του 2018 σε ομιλία του σε οπαδούς του στη Νότια Καρολίνα ειρωνεύτηκε όσους ισχυρίζονταν ότι φοράει περούκα, προσθέτοντας ότι η κόμη του «είναι από τα μεγαλύτερα ατού» που διαθέτει. Τον Ιούνιο του 2019 ο Τραμπ εμφανίστηκε σε εκκλησία στη Βιρτζίνια χωρίς το χαρακτηριστικό του  χτένισμα, αφού λούστηκε μετά από μια παρτίδα γκολφ και δεν βρέθηκε κομμωτής να του το στεγνώσει. Αλλά και ο προσωπικός γιατρός του Τραμπ, Χάρολντ Μπόρνσταϊν, έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι το πορτοκαλί χρώμα της κόμης του οφείλεται σε ένα φάρμακο που παίρνει για τον προστάτη. 

To νέο του look δεν πέρασε πάντως ασχολίαστο, με ορισμένους χρήστες των social media να εικάζουν ότι ίσως αντλεί την έμπνευσή του από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν, την πλάτη του οποίου βλέπει στις δημοσκοπήσεις: «Όσον αφορά τα ξαφνικά γκρίζα μαλλιά του Τραμπ, ξέρει ότι πιθανώς δεν μπορεί να νικήσει τον Μπάιντεν και τώρα τον μιμείται; Η μάσκα, τα γκρίζα μαλλιά κ.λπ. Φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο μπροστά ο Μπάιντεν στις σφυγμομετρήσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top