Τζόνσον από Πήλιο: Ήρθα για να περάσω χρόνο ήσυχα και να οργανώσω το σπίτι

Τι λέει ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού μετά τον σάλο για το ταξίδι του

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του πατέρα του Βρετανού Πρωθυπουργού να παραβλέψει τις ταξιδιωτικές οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης και να ταξιδέψει στη χώρα μας. Μάλιστα, επειδή δεν επιτρέπονται οι απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα από τη Βρετανία, ο Στάνλεϊ Τζόνσον έφτασε στο Πήλιο όπου διατηρεί εξοχική κατοικία, μέσω Βουλγαρίας. 

Στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Ο 79χρονος πρώην βουλευτής των Συντηρητικών μίλησε αποκλειστικά στο OPEN και τον Παναγιώτη Μανή για τους λόγους που επισκέφθηκε την Ελλάδα αλλά και τον σάλο που δημιούργησε στη Βρετανία, με αυτό το ταξίδι. 

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον σε ταβερνάκι στο χωριό Χόρτο του Πηλίου- φώτο AP

«Δεν ξέρω για την αντίδραση στη Βρετανία. Έχω έρθει εδώ για να περάσω χρόνο ήσυχα και να οργανώσω το σπίτι. Δεν είμαι στο 100% της ταχύτητάς μου», είπε χαρακτηριστικά στο OPEN o πατέρας του Μπόρις Τζόνσον και πρόσθεσε: «Δεν ανέβασα τις φωτογραφίες στο Instagram για να δείξω πως περιφρονώ και παραβιάζω τους κανόνες. Ήταν πάντα απόλυτα ξεκάθαρο από την ελληνική κυβέρνηση ότι το μόνο που απαγορευόταν ήταν οι αφίξεις με απευθείας πτήσεις από την Αγγλία. Τότε διάβασα στον ελληνικό Τύπο, νομίζω πως ήταν ο υπουργός Τουρισμού που το επιβεβαίωσε».

«Ήταν πάντοτε πολύ μεγάλη μου χαρά να έρχομαι στην Ελλάδα. Ας ανοίξουμε αυτή τη γέφυρα όσο πιο γρήγορα γίνεται» κατέληξε ο Στάνλεϊ Τζόνσον.

Πάντως, ο Βρετανός Πρωθυπουργός δείχνει να έχει ενοχληθεί με την απόφαση του πατέρα του και ερωτηθείς σε ραδιοφωνική συνέντευξη, προτίμησε να αποφύγει να απαντήσει λέγοντας: «ρωτήστε τον ίδιο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top