Στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Κάνει τις διακοπές του στο Πήλιο

Στάνλεϊ Τζόνσον

Τι κι αν υπάρχει απαγόρευση αφίξεων τουριστών απευθείας από τη Βρετανία, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα; Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον την έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια και έφτασε χθες στη χώρα μας μέσω Βουλγαρίας. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shadowed on arrival in Athens this evening!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson) στις

 

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, ο 79χρονος πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού έφτασε χθες το απόγευμα στη χώρα μας μέσω Σόφιας και μετέβη αμέσως στη βίλα του στο Πήλιο. 

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον δεν παρέλειψε μάλιστα να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram βίντεο κατά την προσγείωση του αεροσκάφους του, αλλά και φωτογραφίες από την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arriving in Athens this evening!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson) στις

 

«Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές, καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κορωνοϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς», δήλωσε στην Daily Mail και συνέχισε:

«Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου καθώς εδώ το παίρνουν αυτό πολύ σοβαρά. Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από πού ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ».

 

 

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε ακόμα πως πρέπει να δημιουργηθούν αερογέφυρες ώστε να μπορέσουν και οι Βρετανοί να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, τονίζοντας πως οι Έλληνες είναι πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Η βίλα της οικογένειας Τζόνσον στο Πήλιο έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, πισίνα και υπέροχες ταράτσες με εντυπωσιακή θέα. Η παραλία είναι μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια μέσω ενός ελαιώνα. 

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού δείχνει… απειθαρχία στα μέτρα κατά του κορωνοϊού. 

Πριν εφαρμοστεί το lockdown στη Βρετανία είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να πηγαίνει στις παμπ, παρά την οδηγία των υγειονομικών αρχών ότι οι άνω των 70 πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους. 

Επίσης το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει εκδώσει οδηγία προς τους Βρετανούς να μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό εκτός κι αν είναι απόλυτη ανάγκη. 

Αυτό όμως δεν πτόησε τον πατέρα του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος απέδειξε ότι ακόμα κι αν δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία στην Ελλάδα, αν κάποιος θέλει μπορεί να βρει τρόπο για να μπει στη χώρα μας. 

Πάντως σύμφωνα με τους κανόνες που υπάρχουν στην Βρετανία, όταν θα επιστρέψει θα πρέπει να μπει σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top