Δανία: Η πρωθυπουργός ανέβαλε τον γάμο της λόγω Έκτακτης Συνόδου Κορυφής

Η φωτογραφία και η ανάρτηση της Μέττε Φρεντέρικσεν στο Facebook

Η πρωθυπουργός της Δανίας

H πανδημία ανέβαλε τα σχέδια πολλών ζευγαριών στον κόσμο, που ήθελαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η πρωθυπουργός της Δανίας βέβαια νόμιζε τελικά ότι βρήκε μια ημερομηνία, ωστόσο θα πρέπει να μεταθέσει για τρίτη φορά τη γαμήλια τελετή. Ο λόγος; Η ημερομηνία που είχε προγραμματίσει για τον Ιούλιο συμπίπτει με την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Δανία: Επιτρέπονται οι συναντήσεις ζευγαριών αρκεί να έχουν σχέση 6 μήνες!

Η Μέττε Φρεντέρικσεν, που ανέλαβε καθήκοντα ακριβώς πριν από έναν χρόνο, ανακοίνωσε η ίδια τα νέα, σήμερα, στον λογαριασμό της στο Facebook, αναρτώντας επίσης και μια φωτογραφία του μέλλοντος συζύγου της Μπο. 

«Χαίρομαι τόσο που θα παντρευτώ αυτόν τον φανταστικό άνδρα. Όμως, προφανώς, αυτό δεν μπορεί να είναι τόσο απλό, διότι κλήθηκα να παραστώ σε ένα ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, το Σάββατο εκείνο του Ιουλίου, στο οποίο είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας. Κρίμα». Όμως, πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και να υπερασπιστώ τα συμφέροντα της Δανίας. Επομένως, θα χρειαστεί να αλλάξουμε εκ νέου τα σχέδιά μας». 

Το σημαντικότερο είναι η αγάπη. Και θα καταφέρουμε σύντομα να παντρευτούμε. Θα χαρώ να πω το «ναι» στον Μπο (που είναι ευτυχώς πολύ υπομονετικός)», έγραψε η 42χρονη Μέτε Φρεντέρικσεν, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών από τον προηγούμενο γάμο της.

Κορωνοϊός: Η Δανία ανοίγει σταδιακά τα σχολεία της - Η πρώτη στην Ευρώπη

Το ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 17ης-18ης Ιουλίου, που θα διεξαχθεί με τη φυσική παρουσία στις Βρυξέλλες των ηγετών των 27 κρατών μελών της ΕΕ, αποφασίστηκε την περασμένη εβδομάδα.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top