Κανένα νέο κρούσμα στην Κύπρο!

Ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων παραμένει στα 939

άνοιγμα καταστημάτων Κύπρος

Κανένα νέο κρούσμα δεν εντοπίστηκε στην Κύπρο, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας. Ειδικότερα, από σύνολο 2.640 εργαστηριακών διαγνώσεων δεν εντοπίστηκαν κρούσματα του ιού SARS-CoV-2, ωστόσο, διεκπεραιώθηκαν κανονικά οι διαγνωστικοί έλεγχοι.

Κορωνοϊός - Ελλάδα: Αυξήθηκαν τα κρούσματα - 18 νέα σήμερα!

Από το πρόγραμμα ελέγχου 10.000 εργαζομένων σε κομμωτήρια, κουρεία, ινστιτούτα αισθητικής, κέντρα δερματοστιξίας και χώρους εστίασης, διεκπεραιώθηκαν 539 εργαστηριακές διαγνώσεις, ενώ από το πρόγραμμα ελέγχου 20.000 μαθητών και προσωπικού σχολικών μονάδων, υπήρχαν αποτελέσματα για 1.069 δείγματα.

Κορωνοϊός: Χαλαρώνουν τα μέτρα σε Κύπρο και Ιταλία

Επιπλέον, το αρμόδιο Υπουργείο αναφέρει ότι από το πρόγραμμα ελέγχου 20.000 εργαζομένων σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και εργοτάξια, είχε αποτέλεσμα για 106 εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης ήδη επιβεβαιωμένων 

Το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου σημειώνει ότι από τα δείγματα που λήφθηκαν από επαναπατρισθέντες, ολοκληρώθηκαν 209 εργαστηριακές εξετάσεις και από ιδιωτική πρωτοβουλία ολοκληρώθηκαν 208 εργαστηριακές διαγνώσεις.

Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων παραμένει στα 939.

Επίσης, με βάση τα δεδομένα μέχρι τις 15:00, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, νοσηλεύονται 5 άτομα, εκ των οποίων το ένα νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Τέλος, δόθηκε ένα εξιτήριο, ενώ διασωληνωμένοι νοσηλεύονται τρεις ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top