Ιταλία: Νοσοκόμα θετική στον κορωνοϊό έβαλε τέλος στη ζωή της

Φοβόταν ότι είχε μολύνει τους συναδέλφους της

Δείτε στο βίντεο την κατάσταση που επικρατεί στην άδεια πόλη της Ιταλίας.

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 34χρονη νοσοκόμα στην Ιταλία που βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμο από τις 10 Μαρτίου, καθώς είχε διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν συνάδελφοί της, όταν η νοσοκόμα έμαθε πως είχε προσβληθεί από τον ιό, φοβόταν ότι θα μπορούσε να τον είχε κολλήσει και σε εκείνους.

Στο έλεος του κορωνοϊού η Ιταλία - 662 νέοι θάνατοι

Η 34χρονη Ντανιέλα Τρέτζι βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον covid-19 και έδινε καθημερινή μάχη μαζί με γιατρούς και συναδέλφους της στη Λομβαρδία, περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο στη γειτονική χώρα, ενώ σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa, εργαζόταν στο νοσοκομείο Σαν Τζεράρντο στην πόλη Μόντσα.

Οι δικαστικές αρχές ερευνούν τα αίτια αυτοκτονίας της άτυχης νοσοκόμας.

Κορωνοϊός: Εκατοντάχρονος Ιταλός νόσησε, έγινε καλά και πήρε εξιτήριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι στον υγειονομικό τομέα που υποφέρουν από στρες, κόπωση και εξάντληση, καθώς ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται καθημερινά.  

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Messagero, περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες υγείας έχουν προσβληθεί από τον ιό στη γειτονική χώρα, ενώ συνολικά 43 γιατροί έχουν χάσει τη ζωή τους.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top