Λονδίνο: Ζητούσε από την κοπέλα του να αποκεφαλίσει τους γονείς της

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον μακελάρη που σκόρπισε τον τρόμο

Πλούσια εξτρεμιστική δράση είχε ο 20χρονος, ο οποίος χθες σκόρπισε τον τρόμο στο Λονδίνο, τραυματίζοντας με μαχαίρι τρία άτομα. 

Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο: Τρεις τραυματίες, ο ένας είναι σοβαρά

Εκτός όμως από αυτό, φαίνεται πως είχε και διαταραγμένο ψυχισμό, καθώς, όπως αποκάλυψε το Reuters, στο πρόσφατο παρελθόν προσπαθούσε να ενθαρρύνει την κοπέλα του να αποκεφαλίσει τους γονείς της. 

Ο 20χρονος Σουντές Αμάν

Βέλγιο: Επίθεση με μαχαίρι μετά το τρομοκρατικό περιστατικό στο Λονδίνο

Στο κινητό τηλέφωνο του Σουντές Αμάν βρέθηκαν μηνύματα προς την κοπέλα του, την οποία πίεζε  να κάνει και αυτή επιθέσεις, κυρίως όμως να αποκεφαλίσει τους ίδιους τους γονείς της. 

Ο 20χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από μία εβδομάδα για αδικήματα που σχετίζονταν με την τρομοκρατία. Μάλιστα δεν είχε δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες που τον βάραιναν και δεν είχε κρύψει το πάθος του για εξτρεμιστικές επιθέσεις εναντίον δυτικών στόχων. 

Το 2017 είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκιση, ενώ στον υπολογιστή του και στο κινητό του είχαν βρεθεί βίντεο και οδηγίες για κατασκευή εκρηκτικού μηχανισμού και επιθέσεων με μαχαίρι. 

Έλεγε επίσης ότι θέλει να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ είχε ανεβάσει στα social media του και φωτογραφία του τότε αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι. 

Βρέθηκαν τέλος μηνύματα, στα οποία περιέγραφε τις γυναίκες από το Κουρδιστάν, ως σκλάβες και υποστήριζε ότι το Κοράνι επιτρέπει να τις βιάζουν. 

Εκτός κινδύνου όλοι οι τραυματίες από την επίθεση στο Λονδίνο

Εκτός κινδύνου είναι ένας 40χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από την επίθεση του 20χρονου τζιχαντιστή στην περιοχή του Στρίθαμ στο Λονδίνο.

Επίσης, μία 50χρονη γυναίκα και μια 20χρονη τραυματίστηκαν ελαφρά από το μαχαίρι του δράστη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top