Ινδία: Αιματηρή ομηρία - Λιντσάρισαν μέχρι θανάτου τη γυναίκα του δράστη

Κρατούσαν στο σπίτι τους 23 γυναίκες και παιδιά

Μια σοκαριστική υπόθεση ομηρίας παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα η Ινδία, κατά την οποία ένας καταδικασμένος ισοβίτης κράτησε για ώρες  ομήρους 23 γυναίκες και παιδιά στο σπίτι του, στο κρατίδιο Ούταρ της Ινδίας. Η ομηρία έλαβε τέλος με το δράστη και τη γυναίκα του νεκρούς.

Περιστατικό ομηρίας στη Γερμανία: Συνελήφθη ο δράστης- Κρατούσε τσεκούρι

Η επιχείρηση της αστυνομίας ήταν επιτυχής και σώθηκαν όλοι οι όμηροι. Φωτογραφία: Associated press

Όλα άρχισαν όταν ο 40χρονος δράστης με το πρόσχημα ότι κάνει πάρτυ γενεθλίων για την ενός έτους κόρη του, κατάφερε να συγκεντρώσει στο σπίτι του τα γυναικόπαιδα και με την απειλή όπλου τους κράτησε ομήρους επί 10 ώρες. Μάλιστα, ανάμεσα στους ομήρους ήταν και ένα βρέφος έξι μηνών.

Ολονύχτιο θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Mε επέμβαση της ΕΚΑΜ έληξε η ομηρία

Ο 40χρονος, που βρισκόταν εκτός φυλακής με εγγύηση για φόνο, ζητούσε λύτρα ύψους 140.000 δολαρίων για κάθε παιδί και να αποσυρθούν οι κατηγορίες σε βάρος του.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της ομηρίας. Φωτογραφία: Associated press

Έξω από το σπίτι της ομηρίας είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να συμπαρασταθεί στις γυναίκες και τα παιδιά τους πολύ ζούσαν τον φόβο.

Συνελήφθη 23χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση ομηρίας στο Ωραιόκαστρο

Τελικά, η ομηρία έφτασε στο τέλος της τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν η αστυνομία, στην προσπάθεια της να μην θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των ομήρων, αποφάσισε να μπουν στο σπίτι από την πίσω πόρτα και να ανοίξουν πυρ κατά του δράστη.

Εν τέλη, ο δράστης έπεσε νεκρός ενώ η γυναίκα του, που σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησε να αποδράσει, βρήκε τραγικό θάνατο από το εξαγριωμένο πλήθος, αφού την λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου με πέτρες και τούβλα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top