Βοστώνη: Έριξε τα παιδιά της στο κενό και στη συνέχεια πήδηξε κι εκείνη

Σκηνές φρίκης στο σημείο - Λύνεται το μυστήριο με τη νεκρή οικογένεια

Δείτε στο video του Reuters πλάνα από τη σκηνή της τραγωδίας ανήμερα των Χριστουγέννων

Όσο περνούν οι ώρες φαίνεται πως λύνεται το μυστήριο με τη μητέρα και τα δύο της παιδιά, που ανήμερα των Χριστουγέννων έχασαν τη ζωή τους, πέφτοντας από πολυώροφο κτίριο στάθμευσης στη Βοστώνη.

Τα νεότερα στοιχεία για την υπόθεση δείχνουν πως η 40χρονη μητέρα, Έριν Πασκάλ, αφού έριξε στο κενό την 4χρονη κόρη της, Άλισον, και τον 16 μηνών γιο της,  Άντριου, έκανε και εκείνη «βουτιά» θανάτου.

Η εισαγγελέας της κομητείας Σάφολκ Ρέιτσελ Ρόλινς, υπογράμμισε πως πρόκειται για μία υπόθεση «αυτοκτονίας-δολοφονίας. 

Τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων:Νεκρή βρέθηκε γυναίκα με τα 2 παιδιά της

«Σήμερα είναι μια πάρα πολύ θλιβερή ημέρα, καθώς ξεκινάμε να ενώνουμε τα κομμάτια του παζλ μιας τραγωδίας που εκτυλίχθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων» σημείωσε η Ρόλινς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Βοστώνη.

Οι θάνατοι, όπως σημείωσε, «αποκαλύπτουν την αόρατη μάχη» με την κατάθλιψη και άλλες ψυχικές παθήσεις από τις οποίες πολλοί άνθρωποι υποφέρουν.

«Το πιο σημαντικό, θέλω να δώσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου σε αυτήν την οικογένεια» είπε η Ρόλινς. Σύμφωνα με την ίδια, τα δύο παιδιά έπεσαν πρώτα, ενώ ακολούθησε η Πασκάλ.

Η έρευνα συνεχίζεται. Προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί σημειώματα αυτοκτονίας και δεν είχαν γίνει καταγγελίες στις αρχές για τη μητέρα.

Η εισαγγελία περιέγραψε τη σκηνή ως «φρικτή» και ιδιαιτέρως σπαρακτική, καθώς συνέβη τα Χριστούγεννα.

«Υπήρχαν παιδικά παπούτσια και ένα παπούτσι ενήλικα. Προσωπικά αντικείμενα των παιδιών και της μητέρας διασκορπισμένα στον δρόμο» ανέφερε η εισαγγελέας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top