Δημοσιογράφος καταγγέλλει τον Τζόνσον για σεξουαλική παρενόχληση

«Μου έβαλε χέρι κάτω από το τραπέζι»

Μπόρις Τζόνσον

Περισσότεροι… μπελάδες για τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, αφού μετά το πολιτικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει λόγω Brexit, Βρετανή δημοσιογράφος τον καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Σάρλοτ Έντουαρντς που σήμερα εργάζεται στους «Sunday Times», καταγγέλλει σε άρθρο της πως κατά τη διάρκεια δείπνου στο Λονδίνο πριν από 20 χρόνια, το 1999, ο Τζόνσον της έπιασε τον μηρό με τέτοια δύναμη που τινάχτηκε στον αέρα! 

Τζόνσον: Δε θα παραιτηθώ για να αποφύγω την καθυστέρηση του Brexit

«Ένιωσα το χέρι του στον μηρό μου κάτω από το τραπέζι» γράφει χαρακτηριστικά η Βρετανή δημοσιογράφος. «Με “χούφτωσε”. Το χέρι του βρέθηκε ψηλά στο πόδι και ακουμπούσε αρκετή σάρκα με τα δάχτυλά του που με έκανε να τιναχτώ όρθια» σημειώνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slightly worried I look like a sex therapist in my new byline picture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Edwardes (@charlotteedwardes) στις

Φωτογραφία από το προφίλ της αρθρογράφου στο Instagram

Φλέρταρε με όλες εκείνο το βράδυ

Στο άρθρό της η Έντουαρντς περιγράφει πως εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό με τον Τζόνσον σε άλλη γυναίκα που βρισκόταν στην ίδια εκδήλωση για να πάρει την απάντηση: «Ω, Θεέ μου, έκανε το ίδιο πράγμα και σε μένα».

Το περιστατικό έρχεται λίγο καιρό αφότου αποκαλύφθηκε η κρυφή σχέση του Βρετανού πρωθυπουργού, όταν ήταν Δήμαρχος του Λονδίνου με Αμερικανή επιχειρηματία, την Τζένιφερ Αρκιούρι. Μάλιστα, φαίνεται πως ο τότε Δήμαρχος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει την επιχείρηση της αγαπημένης του.

Και φυσικά αυτές δεν είναι οι μόνες υποθέσεις απιστίας που έχουν έρθει στο φως, προκαλώντας τριγμούς στον γάμο του με την Μαρίνα Γουίλερ. Ο ίδιος ωστόσο έχει αναφερθεί σε όλες αυτές τις καταγγελίες, χαρακτηρίζοντάς τες «επινοήματα της φαντασίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top