Κοριτσάκι πέθανε από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο ενώ η μαμά του κοιμόταν

Ερευνάται το πώς βρέθηκε εκεί το παιδί

Ένα ακόμα περιστατικό θανάτου νηπίου από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο καταγράφηκε στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά βρήκε τραγικό θάνατο ένα δίχρονο κοριτσάκι στην Καλιφόρνια, που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της μητέρας της, όσο εκείνη έπαιρνε τον μεσημεριανό της ύπνο. 

Η μητέρα όταν ξύπνησε αναζήτησε τη μικρούλα Scarlett Grace Harris και δεν την έβρισκε πουθενά. Ειδοποίησε την αστυνομία για την εξαφάνιση του παιδιού, λίγο αργότερα όμως τηλεφώνησε ξανά στην άμεση δράση σε κατάσταση πανικού, λέγοντας πως βρήκε τη μικρή αναίσθητη μέσα στο αυτοκίνητο. 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όμως το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Όπως έγινε γνωστό ο πατέρας της μικρούλας υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και απουσίαζε από το σπίτι. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν η μητέρα ξέχασε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο ή αν το παιδί με κάποιο τρόπο εγκλωβίστηκε σε αυτό. 

Ερωτήματα επίσης προκαλεί στην αστυνομία η κλήση που έλαβε χθες, δύο μέρες μετά το τραγικό περιστατικό, για δύο άτομα που έκαναν υπερβολική χρήση ναρκωτικών μέσα στο σπίτι της μητέρας της μικρής Scarlett. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η μητέρα δε συγκαταλέγεται στα άτομα που έκαναν τη χρήση, όμως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρακολουθείται από ψυχιάτρους. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, δίδυμα αδελφάκια, 11 μηνών, πέθαναν από θερμοπληξία στο Μπρονξ μέσα στο αυτοκίνητο, όπου τα ξέχασε ο πατέρας τους, πηγαίνοντας στη δουλειά του. 

Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Ξέχασε τα δίδυμά του στο αυτοκίνητο και πέθαναν

Σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης Kids and Cars κάθε εννέα μέρες σημειώνεται ένας θάνατος από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο στις ΗΠΑ, δηλαδή περίπου 38 θάνατοι ετησίως κατά μέσο όρο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top