Ράκος ο πατέρας που ξέχασε τα δίδυμά του στο αυτοκίνητο και πέθαναν

Η θερμοκρασία στα σώματά τους είχε φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου

Ράκος εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο πατέρας ο οποίος ξέχασε τα δίδυμα παιδιά του για οχτώ ώρες μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε να κάνει κανονικά τη βάρδιά του. Όταν επέστρεψε τα βρήκε νεκρά και ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Ο 39χρονος Juan Rodriguez κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 100.000 ευρώ.

 

 

Μέσα στο δικαστήριο ξέσπασε απαρηγόρητος σε κλάματα όταν άκουσε πως η θερμοκρασία στα σώματα των ενός έτους αγοριού και κοριτσιού, είχε φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου λόγω του εγκλεισμού τους για 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, μία μέρα που η θερμοκρασία στη Νέα Υόρκη άγγιζε τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Ξέχασε τα δίδυμά του στο αυτοκίνητο και πέθαναν

Ο 39χρονος πέφτει στην αγκαλιά της γυναίκας του

Ο 39χρονος που είναι βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, δήλωσε αθώος ενώπιον των δικαστών. Στο  πλευρό του ήταν συνεχώς η σύζυγός του Marissa, στην αγκαλιά της οποίας έπεσε κλαίγοντας με αναφιλητά. Μαζί της είχε και τον 4 ετών γιο τους.

 

 

Πώς συνέβη η τραγωδία

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 39χρονος βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ ξέχασε να πάει τα δίδυμα στον παιδικό σταθμό το πρωί της Παρασκευής.

Τα άφησε στα παιδικά καθισματάκια τους στο πίσω μέρος του οχήματος και έφυγε για να πάει να κάνει τη βάρδιά του στο ιατρικό κέντρο James J. Peters του Μπρονξ, όπου εργάζεται. 

 

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Rodriguez επέστρεψε στο αυτοκίνητό του λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι και οδηγούσε για περίπου 10 λεπτά πριν τελικά συνειδητοποιήσει πως τα μωρά ήταν στο πίσω κάθισμα. Όταν κατάλαβε τι έγινε, φέρεται να ξέσπασε σε κραυγές, κάτι παρατήρησε ένας περαστικός, ο οποίος και κάλεσε ασθενοφόρο.

«Νόμιζα πως τα άφησα στον παιδικό σταθμό πριν πάω για δουλειά. Έπαθα μπλακ άουτ! Τα μωρά μου είναι νεκρά! Σκότωσα τα μωρά μου!», φέρεται να δήλωσε ο Rodriguez στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. 

 

 

«Πρόκειται για τραγωδία φρικτών διαστάσεων», δήλωσε ο συνήγορος του Rodriguez.

Λίγο αργότερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε πως ο 39χρονος «είναι απαρηγόρητος και ακόμη προσπαθεί να αποδεχθεί την εγκληματική πράξη του». 

Η μητέρα του 39χρονου είπε στη New York Post πως φοβάται πλέον για την ψυχική υγεία του γιου της. «Ξέρετε τι φοβάμαι; Όταν βγει έξω, δεν θα το αντέξει. Θα χρειαστεί βοήθεια».  

Εκτός από τα τρία παιδιά που είχε αποκτήσει με τη Marissa, ο 39χρονος έχει και άλλα δύο  από προηγούμενο γάμο.

Φίλοι της οικογένειας τον περιέγραψαν ως «έναν «καταπληκτικό τύπο». «Ήταν πάντα εκεί για τα παιδιά του. Πάντα. Είναι φρικτό αυτό που έγινε», είπε ο ίδιος.  

Στο James J. Peters VA Medical Center ο 39χρονος εργαζόταν προκειμένου να στηρίξει και άλλους βετεράνους που ήταν  άστεγοι, ΑμεΑ ή με HIV.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top