Στα ίχνη του δολοφόνου της Ρωσίδας blogger που βρέθηκε με κομμένο λαιμό

Την εκβίαζαν με γυμνές φωτογραφίες

Ένα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην πολυκατοικία της Ρωσίδας blogger, η οποία βρέθηκε γυμνή με κομμένο τον λαιμό μέσα σε βαλίτσα, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ρωσικών αρχών. 

Νεαρή blogger βρέθηκε γυμνή και με κομμένο λαιμό μέσα σε βαλίτσα

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν πως πιθανόν η 24χρονη beauty blogger με τους 85.000 followers δολοφονήθηκε από κάποιον εραστή της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сладких снов, мои хорошие 💫🌛✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kati K. 💁🏻‍♀️ (@katti_loves_life) στις

 

Ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες ότι άγνωστοι εκβίαζαν την 24χρονη καλλονή με γυμνές της φωτογραφίες που είχαν σταλεί σε συμφοιτητές της. Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν, επίσης, ότι η κοπέλα είχε εργαστεί παλιότερα ως συνοδός πολυτελείας για να καλύψει το κόστος των σπουδών της και πως οι γυμνές αυτές φωτογραφίες σχετίζονται με αυτή τη δραστηριότητα. 

Αυτό που ερευνά η αστυνομία είναι αν ο άγνωστος που φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει και αργότερα να αποχωρεί από το διαμέρισμα της κοπέλας είναι κάποιος ζηλιάρης πρώην εραστής. 

 

 

«Μου είχε γράψει ότι μπορεί να τη δολοφονούσαν κι εγώ την καθησύχαζα, λέγοντάς της ότι δε θα της κάνουν τίποτα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Κάτια δεν είναι πια στη ζωή», είπε στην εφημερίδα «Κομσομόλσκαγια Πράβντα» μια φίλη της. 

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό δίκτυο REN TV. Σε αυτό διακρίνεται ένας άνδρας να μπαίνει στην πολυκατοικία με το πρόσωπό του καλυμμένο με ένα καπέλο. Τέσσερις ώρες αργότερα ο ίδιος άνδρας καταγράφεται να φεύγει, κρατώντας μια βαλίτσα, όπου πιθανολογείται ότι είχε βάλει τα ματωμένα ρούχα της 24χρονης και το μαχαίρι με το οποίο την μαχαίρωσε δύο φορές στο στήθος και της έκοψε τον λαιμό. 

Ο άνδρας φαίνεται να φορά γάντια, ενώ το θερμόμετρο την περασμένη Παρασκευή έδειχνε 27 βαθμούς Κελσίου στη Μόσχα. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης είχε καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος και δεν είχε αφήσει ίχνη αίματος ή πάλης με το θύμα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

До Нового года остаются считанные часы, а это значит, что самое время подводить итоги. Для меня 2017 год стал не только годом путешествий, но и годом перемен и переосмысления. Смело могу сказать, что я стала взрослее и серьёзнее (хотя как говорят мои близкие, что куда уж больше 😅). Я по-новому взглянула на многие вещи, события и людей. Пересмотрела своё к ним отношение и лишний раз убедилась, что я на правильном пути и рядом только лучшие 💪🏼 Хотя мне и не удалось достигнуть некоторых задуманных целей в этом году, но это только лишний раз доказывает, что всему своё время, место и подходящий момент 🙌🏼 В новом 2018 году хочу пожелать вам всем крепкого здоровья, счастья и успехов во всём! Пусть всё задуманное сбудется-главное это умение правильно расставлять приоритеты и отличать главное от второстепенного. Цените всё, что имеете и не забывайте стремиться к большему. Всех целую, обнимаю 💋 P.S. Кстати, собачки, 🐶 а ведь это именно наш год! Так что мы просто обязаны зажечь по полной! 😅💪🏽💥🔝

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kati K. 💁🏻‍♀️ (@katti_loves_life) στις

 

Η Εκατερίνα πριν λίγο καιρό απολάμβανε τις διακοπές της στην Κέρκυρα, ενώ σκόπευε να πάει στην Ολλανδία με τον 52χρονο σύντροφό της για να γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά της. 

Φίλη της αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πληροφορίες πως κάποιος την απειλούσε. 

Η αστυνομία πιστεύει πως ο δολοφόνος έβαλε το άψυχο σώμα της 24χρονης στη βαλίτσα για να το απομακρύνει από το διαμέρισμα, αλλά μετά συνειδητοποίησε ότι θα προκαλούσε υποψίες κι έτσι αποφάσισε να πάρει μόνο τα αιματοβαμμένα ρούχα της και το μαχαίρι του εγκλήματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top