Σεΐχης του Ντουμπάι: Έπιασε στα… «πράσα» τη γυναίκα του με τον σωματοφύλακα

Νέες αποκαλύψεις για τη πριγκίπισσα που βρήκε καταφύγιο στο Λονδίνο

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Δεν έχει τέλος το «σίριαλ» με την πριγκίπισσα του Ντουμπάι, Χάγια, η οποία εγκατέλειψε τον σύζυγό της, Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και βρήκε καταφύγιο στο Λονδίνο. 

Νέες αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα «φυγά» - Ο ρόλος του σωματοφύλακά της

Από εκείνη τη μέρα τα σενάρια για την αιτία της φυγής της δίνουν και παίρνουν. Κάποιοι λένε ότι την κακοποιούσε ο σύζυγός της, κάποιοι ότι έμαθε για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε την κόρη του Λατίφα, ενώ το τελευταίο δημοσίευμα αναφέρει πως φοβήθηκε ότι θα υποστεί τα ίδια με εκείνη γιατί είχε συνάψει σχέση με τον σωματοφύλακά της. 

Το «έσκασε» η πριγκίπισσα Haya του Ντουμπάι - Οργισμένος ο Σεΐχης

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Σεΐχης έφθασε απροειδοποίητα στο Λονδίνο, την ώρα που η πριγκίπισσα Χάγια νόμιζε ότι ήταν στους γάμους των τριών γιων του στο Ντουμπάι και την έπιασε στα «πράσα» με τον σωματοφύλακα. 

Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι δραπέτευσε γιατί δεν άντεχε την καταπίεση

Ανώνυμη πηγή από τη βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι, την οποία επικαλείται ο βρετανικός Τύπος, υποστηρίζει πως τον περασμένο Μάιο, ο Σεΐχης έκανε απροειδοποίητη έφοδο στο σπίτι τους στο Λονδίνο και βρήκε τη σύζυγό του και τον Βρετανό σωματοφύλακά της σε τρυφερά ενσταντανέ. 

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ βρισκόταν μεν στους γάμους των γιων του, αλλά καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα, αφού του είχε μπει στο μυαλό η υποψία ότι η σύζυγός του τον απατά. 

«Ο κυβερνήτης του Ντουμπάι υποψιαζόταν πως η εν διαστάσει σύζυγός του, πριγκίπισσα Χάγια, είχε "ανάρμοστη επαφή" με τον Βρετανό σωματοφύλακα, όταν τους βρήκε μαζί σε επίσκεψη - έκπληξη, στο σπίτι τους στο Λονδίνο», υποστήριξε η πηγή. 

Τότε, σύμφωνα πάντα με την ανώνυμη πηγή, ο σεΐχης θεώρησε πως οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν. «Ήταν πολύ κοντά (η Χάγια και ο σωματοφύλακας) για τα δικά του δεδομένα», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Ο Σεΐχης ζήτησε από τη σύζυγό του να επιστρέψει μαζί του στο Ντουμπάι, εκείνη όμως αρνήθηκε. Μάλιστα ο Βρετανός σωματοφύλακας βρίσκεται και αυτός εκτός Ντουμπάι και δε φαίνεται διατεθειμένος να επιστρέψει και να ρισκάρει το… κεφάλι του. 

Πλέον το πρώην ζευγάρι θα τα πει στα δικαστήρια, όπου θα εκδικαστεί ένα από τα πιο χρυσά διαζύγια των γαλαζοαίματων. Οι δύο πρώην πλέον σύντροφοι έχουν επιστρατεύσει τους καλύτερους δικηγόρους διαζυγίων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και η μάχη αναμένεται σκληρή και αδυσώπητη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top