Η στιγμή που δύτης βρίσκει τη σορό της Sierra–«Άναψε ένα κερί για το μωρό»

Συγκινημένος ενώ την ανασύρει από βάθος έξι μέτρων

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό της υπόθεσης

Συγκλονίζουν τα λόγια του δύτη ο οποίος έβγαλε τη σορό της 6χρονης Sierra από βάθος έξι μέτρων στη λίμνη Μεμί.

Το άψυχο κορμί του κοριτσιού εντοπίστηκε μετά από εβδομάδες αναζητήσεων, έπειτα από την αποκάλυψη της δράσης του serial killer «Ορέστη».

Κύπρος: Σε βάθος έξι μέτρων η σορός της 6χρονης Sierra- Ομολόγησε ο Ορέστης

Η ιδιωτική εταιρία που συνέδραμε στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης, έδωσε στη δημοσιότητα τον διάλογο που είχε ο δύτης, Πάμπος Ομήρου, με τον συντονιστή Eduardo Branco.

Ο δύτης του ζητά να ανάψει ένα κερί, ο συντονιστής τον ρωτά «γιατί» και ο Πάμπος απαντά με «σπασμένη» φωνή:

Για το μωρό. Το βαστώ στην αγκαλιά μου

Αναλυτικά ο διάλογος δύτη και συντονιστή:

DIVER: EDWARD...

SUPERVISOR: ΕΛΑ ΠΑΜΠΟ...

DIVER: ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ.

SUPERVISOR: ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΠΑΜΠΟ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ;

DIVER: ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΒΑΣΤΩ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ EDWARD ΒΑΣΤΩ ΤΟ ΛΑΛΩ ΣΟΥ (ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ)

SUPERVISOR: ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...

Η εταιρία εκτός από τον διάλογο «ανέβασε» στο Facebook και φωτογραφίες από τη χθεσινή επιχείρηση, με τον δύτη να φαίνεται σε μια από αυτές να σηκώνει τα χέρια ψηλά στον ουρανό.

Το χρονικό της φρίκης

Η σορός του ανήλικου κοριτσιού βρέθηκε σε βάθος περίπου έξι μέτρων. Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη,  ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Το άψυχο σώμα της ήταν τυλιγμένο με σχοινί και δεμένο με κομμάτι τσιμέντου.

Η 6χρονη κόρη της Marry Rose από τις Φιλιππίνες εντοπίστηκε σε σημείο το οποίο υπέδειξε σήμερα ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, τον οποίο μετέφεραν ξανά στην λίμνη Μεμί.

Αν και ο «Ορέστης» επέμενε ότι δεν σκότωσε τη μικρούλα Sierra, αλλά ότι το παιδί πνίγηκε από τον εμετό του κι εκείνος πέταξε τη σορό της στη λίμνη, τελικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομολόγησε ότι στραγγάλισε την εξάχρονη, όπως έκανε με τη μητέρα της και τα υπόλοιπα θύματα του.

Ο 35χρονος serial killer έχει ομολογήσει τις δολοφονίες έξι γυναικών που είχαν εξαφανιστεί, όμως όπως αποδείχθηκε η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους ήταν πλημμελής. 

Οι δύο πρώτοι σοροί εντοπίστηκαν σε πηγάδι σε εγκαταλελειμμένο μεταλλείο και αυτό αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τον 35χρονο ίλαρχο, ο οποίος ήταν υπεράνω υποψίας. Στη συνέχεια εντοπίστηκε μία ακόμα σορός σε πεδίο βολής, ενώ οι άλλες τρεις σοροί βρέθηκαν μετά από έρευνες ημερών στον πυθμένα της Κόκκινης Λίμνης. 

Ο serial killer δολοφονούσε τα θύματά του συνήθως μετά την ερωτική πράξη, ενώ κάποιες από τις γυναίκες τις είχε σκοτώσει με κεφαλοκλείδωμα.

Τα θύματα του «Ορέστη»

•    Marry Rose, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

•    Arian Palanas Lozano, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου στο φρεάτειο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

•   Katha Anu, 30 ετών από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 25 Απριλίου σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας.

•   Livia Bunea, 36 ετών από τη Ρουμανία. Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.

•   Elena Bunea, 8 ετών, από τη Ρουμανία. Κόρη της 36χρονης Λίβιας. Η σορός της εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου, μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, επίσης στην Κόκκινη Λίμνη.

• Maricar Valdez Arquiola, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε το πρωί, μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top