Σκότωσε τα δίδυμα μωρά της και μετά «κάρφωσε»​ το αυτοκίνητό της σε φορτηγό

Παραδέχθηκε την ενοχή της και εξετάζεται από ψυχίατρο

Η μητέρα με τα παιδιά της

Την ενοχή της για τη δολοφονία των 23 μηνών δίδυμων παιδιών της παραδέχθηκε μια 38χρονη γυναίκα ενώπιον του δικαστηρίου στο Κεντ, το οποίο και αναμένεται να αποφασίσει για την ποινή της τον Ιούνιο. 

Ο μικρός Jake και η δίδυμη αδελφούλα του Chloe βρέθηκαν να αργοπεθαίνουν πάνω στα κρεβατάκια τους τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Λίγα λεπτά νωρίτερα η μητέρα τους είχε πέσει με το αυτοκίνητό της πάνω σε φορτηγό και είχε τραυματιστεί σοβαρά. 

Τα δίδυμα μωράκια που δολοφονήθηκαν από τη μητέρα τους - φωτογραφία: Facebook

Εκείνη ήταν μάλιστα που είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν, να τρέξουν στο σπίτι της για να δουν αν τα παιδιά της είναι καλά. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα δύο νήπια σε ημιθανή κατάσταση. Ασθενοφόρο τα μετέφερε στο νοσοκομείο του Κεντ, όπου όμως οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό τους. 

Παλιές ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές - φωτογραφία: Facebook

Κανείς ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα για τις συνθήκες του θανάτου των δύο παιδιών. Εικάζεται ότι η  μητέρα τα σκότωσε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και μετά θέλησε να βάλει τέλος και στη δική της ζωή, πέφτοντας με το αυτοκίνητό της πάνω σε άλλο όχημα. 

Η ίδια εξετάζεται από ψυχιάτρους, το πόρισμα των οποίων θα εξετάσουν τώρα οι δικαστές. 

Η μητέρα αγκαλιά με τα μωρά της - φωτογραφία: Facebook

Μητέρα και παιδιά ζούσαν στο σπίτι που βρέθηκαν νεκρά τα παιδιά περίπου ένα μήνα, ενώ δεν είναι γνωστό αν είχε χωρίσει με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της. Εκείνος βέβαια, λίγες μέρες πριν την τραγωδία είχε κάνει κάποιες αινιγματικές αναρτήσεις στο Twitter, που έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Το δικαστήριο θα συνεδριάσει εκ νέου στις 10 Ιουνίου και θα αποφασίσει για την ποινή της 38χρονης μητέρας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top