Ρώσος αξιωματούχος έσπασε στο ξύλο δημοσιογράφο που του έκανε άβολη ερώτηση

Τον πέταξε με τις κλωτσιές από το γραφείο του – Δείτε το video

Ρώσος αξιωματούχος πέταξε έξω από το γραφείο του με κλωτσιές δημοσιογράφο που τόλμησε να τον ρωτήσει κάτι που δεν του άρεσε.

Με τη φράση «δεν είναι δουλειά σου» ο επικεφαλής περιφέρειας στην Σιβηρία, Σεργκέι Ζάιτσεφ, επιτίθεται στον νεαρό δημοσιογράφο που τολμά να τον ρωτήσει που βρήκε τα λεφτά για να αποκτήσει το πολυτελές νέο του σπίτι, καθώς σύμφωνα με  καταγγελίες ο εν λόγω αξιωματούχος καταχραστηκε χρήματα που προορίζονταν για πυρόπληκτους.

Όπως θα δείτε και στο video, του αρπάζει το μικρόφωνο, σηκώνεται από την καρέκλα του και αρχίζει να τον σπρώχνει προς την έξοδο.

Ο δημοσιογράφος αντιστέκεται στην επίθεση και εκείνος τον ρίχνει κάτω. Οι συνεργάτες μπράβοι προσπαθούν να κρύψουν τα πλάνα. Στη συνέχεια πιάνουν τον νεαρό και τον σπρώχνουν με τη βία προς την πόρτα.

Μεξικό: Υπουργός παραιτήθηκε για καθυστέρηση 38 λεπτών

Στο άλλο άκρο τώρα, η υπουργός Περιβάλλοντος του Μεξικού δεν ήταν ευαίσθητη μόνο στα θέματα του υπουργείου της. Παραιτήθηκε επειδή καθυστέρησε εξαιτίας της μια πτήση για 38 λεπτά. 

Η Χοσέφα Γκονζάλεζ Μπλάνκο ζητησε να καθυστερήσει την απογείωση του το αεροσκάφος μέχρι να επιβιβαστεί σε αυτό. Χρησιμοποίησε μάλιστα το όνομα του Προέδρου. Εκείνος έγινε έξαλλος.

«Εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να κοροϊδεύουμε τον λαό σε τίποτα και για αυτό κάνω δεκτή την παραίτηση της Χοσέφα» δήλωσε ο Πρόεδρος του Μεξικού, Αντρέ Μανουέλ Λόπεζ Ομπραντόρ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top