Επίθεση στη Λιόν: Αυτός είναι ο άνδρας που έβαλε τη βόμβα

13 τραυματίες μετά την έκρηξη – Τι ερευνούν οι Αρχές

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που απεικονίζει τον ύποπτο για την επίθεση σε πολυσύχναστο δρόμο της Λιόν έχουν στη διάθεσή τους οι γαλλικές Αρχές.

Το περιστατικό που χαρακτηρίζεται ως «τρομοκρατικό» έγινε στις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης, κοντά σε ένα αρτοποιείο. 

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν 13 άτομα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV, μόνο ένας από τους τρεις τραυματίες που νοσηλεύονται έχει σοβαρά τραύματα από την έκρηξη.

Λιόν: Στους 13 οι τραυματίες από την έκρηξη - Αναζητείται ένας 30χρονος

Ειδικοί της γαλλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, ενώ προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας κατά της τρομοκρατίας.Ο εισαγγελέας πρόσθεσε ότι την βόμβα σύμφωνα με τα όσα δείχνουν κάμερες (CCTV) φαίνεται να τοποθέτησε ένας άντρας.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμη εντοπίσει τον ύποπτο, καθώς φορούσε γυαλιά ηλίου κι έναν σκούφο.Στο video από τις κάμερες ασφαλείας, ο ύποπτος φαίνεται να σπρώχνει ένα ποδήλατο στον δρόμο. Στη συνέχεια αφήνει τη βαλίτσα με τη βόμβα μπροστά από ένα αρτοποιείο και λίγο μετά γίνεται η έκρηξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top