Συγκλονιστικό βίντεο: 5χρονη που υπνοβατούσε πήδηξε από τον 11ο όροφο

Γλίτωσε από θαύμα

5χρονη που υπνοβατούσε πήδηξε από τον 11ο όροφο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα 5χρονο κοριτσάκι στην Πατάγια στην Ταϊλάνδη να κάνει βουτιά από τον… 11ο όροφο ξενοδοχείου, ενώ υπνοβατούσε! 

Η μικρούλα τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση, ωστόσο, δεν κινδυνεύει η ζωή της. Για την ακρίβεια, έσπασε το χέρι και το πόδι της. 

Όπως βλέπετε και στα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, η 5χρονη, η οποία φοράει ένα πορτοκαλί μπλουζάκι και ένα μπλε παντελόνι, φαίνεται  να βγαίνει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, την ώρα που ο πατέρας της κοιμόταν. Παρότι φαίνεται να προσπαθεί να ξαναμπεί στο δωμάτιο και να ανοίξει πόρτες άλλων δωματίων, δεν τα καταφέρνει καθώς είναι όλες κλειδωμένες. Στη συνέχεια, περπατάει προς το προστατευτικό τοιχίο και σκαρφαλώνει στο κάγκελο… όπου πηδάει από τα 35,5 μέτρα! 

Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου άκουσαν τον θόρυβο και έτρεξαν προς το σημείο όπου είχε πέσει η 5χρονη, η οποία μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πατέρας του κοριτσιού, Decha Sookplum,  δεν αντελήφθη τη μικρή όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι της. 

«Δεν ξέρω πόση ώρα έλειπε από το δωμάτιο. Με ενημέρωσαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου…» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο πατέρας παραβρέθηκε μαζί με την κόρη του σε ένα reunion party στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όπου και διανυκτέρευσαν. Δε φανταζόταν όμως ότι η βραδιά θα είχε αυτή την κατάληξη. 

Σημειώνεται ότι, όσον αφορά στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία από τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, περίπου το 15% – 40% των παιδιών έχουν υπνοβατήσει τουλάχιστον μία φορά, ενώ 17% των παιδιών υπνοβατούν τακτικά. Αυτά τα ποσοστά ενδέχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερα γιατί δεν γίνονται όλα τα επεισόδια υπνοβασίας αντιληπτά από τους γονείς, επισημαίνουν οι ειδικοί. Η υπνοπβασία ξεκινά στα νηπιακά χρόνια, μεταξύ 4 και 6 χρόνων, ενώ τα ποσοστά είναι ίδια στα αγόρια και τα κορίτσια. Όταν ένα παιδί υπνοβατεί, η συνήθεια αυτή μπορεί να συνεχιστεί για πολλά χρόνια, έως και την εφηβεία.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top