Έκοψε τον λαιμό της μητέρας του όταν τον έπιασε να της κλέβει τα πράγματα

Παρέα με φίλο του τη χτύπησαν και με μπαστούνι του μπέιζμπολ

γιος μητερα δολοφονια

Φρίκη προκαλεί η δολοφονία μίας 53χρονης γυναίκας στο San Antonio του Texas από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού.

Ο Matthew Dempsey κατηγορείται ότι παρέα με τον φίλο του, l Daniel Saucedo, μπήκαν στο σπίτι της μητέρας του, Mary Helen Dempsey αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Εκείνη την ώρα η άτυχη γυναίκα έλειπε. Οι δύο 18χρονοι άρχισαν να κλέβουν διάφορα αντικείμενα μέσα από το σπίτι αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το έργο τους. Για κακή της τύχη, εκείνη την ώρα επέστρεψε στο σπίτι η Mary Helen Dempsey.

Η 53χρονη γυναίκα αγκαλιά με τον γιο της. Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Τη στιγμή που άναψε τα φώτα, ο γιος της επιτέθηκε από πίσω με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Στη συνέχεια ο φίλος του τον βοήθησε και άρχισε να τη χτυπά κι εκείνος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 18χρονος Matthew Dempsey πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε με αυτό τον λαιμό της μητέρας του.

Μετά το άγριο έγκλημα διέταξε τον φίλο του να τη δέσει με μονωτική ταινία και να την καλύψει με μία κουβέρτα.

Οι δύο 18χρονοι συλληφθέντες. Τις φωτογραφίες τους έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του San Antonio

Στη συνέχεια της πήρε το πορτοφόλι και φόρτωσε τα κλεμμένα αντικείμενα στο αυτοκίνητο της μητέρας του με το οποίο διέφυγε.

Μάλιστα πήγε σε ΑΤΜ και έβγαλε λεφτά από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 53χρονη δεν πήγε στη δουλειά της. Ο εργοδότης της ειδοποίησε την κόρη της, η οποία πήγε στο σπίτι βρήκε την πόρτα ξεκλείδωτη και μόλις μπήκε μέσα ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα.

Από μαρτυρίες γειτόνων οι αστυνομικοί άρχισαν να υποψιάζονται τον 18χρονο γιος της. Τον συνέλαβαν στο τροχόσπιτό του, την ώρα που επέστρεφε εκεί με την κοπέλα του.

Ο Matthew Dempsey ομολόγησε τον φόνο ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο φίλος του είναι αντιμέτωποι ακόμα και με τη θανατική ποινή αν καταδικαστούν από το δικαστήριο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top