Γυναίκα με δύο μήτρες έκανε δίδυμα ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

Δεν είχε κάνει ποτέ στη ζωή της υπέρηχο

διδυμα μπαγκλαντες μητρα

Δίδυμα ένα μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού έφερε στον κόσμο μία γυναίκα από το Μπαγκλαντές, η οποία είχε δύο μήτρες.

Η 20χρονη Arifa Sultana γέννησε πρόωρα τον γιο της στα τέλη Φεβρουαρίου. 26 ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με έντονους πόνους στο στομάχι.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι κυοφορούσε δίδυμα στη δεύτερη μήτρα της με αποτέλεσμα να την υποβάλλουν σε επείγουσα καισαρική τομή.

Τα δίδυμά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, ήρθαν στον κόσμο χωρίς επιπλοκές και χαίρουν άκρας υγείας.

«Σοκαριστήκαμε» λένε οι γιατροί

Περιγράφοντας στο BBC τι συνέβη, ο γυναικολόγος Dr. Sheila Poddar, δήλωσε ότι η νεαρή γυναίκα γέννησε τα δίδυμά της στις 21 Μαρτίου.

Μάλιστα δεν έκρυψε πως «όταν η ασθενής ήρθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με στομαχόπονους και της κάναμε υπέρηχο, διαπιστώσαμε ότι ήταν έγκυος σε δίδυμα. Σοκαριστήκαμε και μείναμε έκπληκτοι. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν».

Σύμφωνα με τον γυναικολόγο, η 20χρονη Arifa Sultana προέρχεται από μία πολύ φτωχή οικογένεια και δεν είχε κάνει ποτέ υπέρηχο. 

«Δεν είχε ιδέα ότι εκτός από το πρώτο της παιδί κυοφορούσε και δίδυμα. Τα μωρά είναι υγιή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που όλα πήγαν καλά».

Οι ειδικοί πάντως τονίζουν πως δεν είναι και τόσο σπάνιο για μία γυναίκα να έχει δύο μήτρες. Αν η 20χρονη είχε κάνει υπέρηχο στο παρελθόν, θα το είχε διαπιστώσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top