Κρουαζιερόπλοιο του τρόμου: Χτυπήθηκε από ανέμους και πήρε κλίση

Ουρλιαχτά, τραυματισμοί και πανικός

κρουαζιεροπλοιο

Από ξαφνική ριπή ανέμου ταχύτητας… 185 χιλιομέτρων την ώρα χτυπήθηκε το κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Escape», μετατρέποντας ένα ειδυλλιακό ταξίδι στην Ανατολική Ακτή σε εφιάλτη.

Όπως θα δείτε και στα σοκαριστικά video που κυκλοφόρησαν στα social media, δεν υπήρξε καμία απολύτως προειδοποίηση. Τη μία στιγμή οι επιβάτες κάθονταν στο piano bar και δευτερόλεπτα αργότερα το πλοίο άρχισε να γέρνει επικίνδυνα.

 

 

Αρχικά οι επιβάτες γελούσαν μεταξύ τους, αλλά όταν στη συνέχεια τα μπουκάλια άρχισαν να πέφτουν από τα ράφια και τα έπιπλα να κινούνται προς τη μία μεριά, μία έκφραση τρόμου και αγωνίας «ζωγραφίστηκε» στα πρόσωπά τους και άρχισαν να ακούγονται ουρλιαχτά και αντικείμενα που έσπαγαν το ένα μετά το άλλο.

 

 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής. Το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο χωρητικότητας 6.000 ατόμων, δέχτηκε το απροειδοποίητο «χτύπημα» από τόσο ισχυρούς ανέμους, ανέμους ανέμους κατηγορίας 3, παρόμοιους με αυτούς του τυφώνα.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν πολλοί επιβάτες και μέλη του πληρώματος.

 

 

Η εταιρία σε ανακοίνωσή της, δεν ανέφερε τον ακριβή αριθμό των τραυματιών, ούτε και τη «φύση» των τραυμάτων τους.

Μάλιστα με το που το πλοίο «έδεσε» στο Ακρωτήρι Κανάβεραλ της Φλόριντα, στο σημείο έσπευσαν δεκάδες ασθενοφόρα, προκειμένου να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε επιβάτες.

 

 

Το κρουαζιερόπλοιο φτιάχτηκε το 2015, μπορεί να μεταφέρει 4.266 επιβάτες και 1733 μέλη πληρώματος. Έχει 20 καταστρώματα και ζυγίζει 164.600 τόνους.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top