Στην ουρά για ένα burger ο Bill Gates - H φωτογραφία που κάνει θραύση

Ο ιδρυτής της Microsoft είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου

bill gates

«Οι δισεκατομμυριούχοι είναι τελικά σαν κι εμάς». Αυτό είναι ένα από τα πολλά σχόλια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα social media, με αφορμή τη φωτογραφία του Bill Gates, ο οποίος έχει στηθεί στην ουρά για ένα burger.

Ο ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, έγινε viral σε Facebook και Twitter, όταν έγινε... τσακωτός να περιμένει υπομονετικά τη σειρά του στο Dick Drive-In του Σιάτλ, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Φορώντας ένα κόκκινο πουλόβερ και έχοντας τα χέρια στις τσέπες, ο 63χρονος μεγιστάνας, με περιουσία που αγγίζει τα 95,5 δισεκατομμύρια δολάρια δε διέφερε σε τίποτα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο άνθρωπος που τράβηξε τη φωτογραφία με τον Bill Gates, είναι ο Mike Galos, ο οποίος υπήρξε πρώην υπάλληλος της Microsoft Ανεβάζοντάς την στο Facebook, έγραψε:

«Όταν αξίζεις περίπου 100.00.000.000 δολάρια και στέκεσαι στην ουρά για ένα burger, πατάτες και κόκα-κόλα, όπως ακριβώς όλοι εμείς. Έτσι συμπεριφέρονται οι πραγματικά πλούσιοι άνθρωποι, εκτός από εκείνον που θα ήθελε να ποζάρει σε χρυσό κάθισμα τουαλέτας στον Λευκό Οίκο», κάνοντας ένα έμμεσο και δηκτικό σχόλιο για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Galos πρόσθεσε ότι «στον Bill Gates δεν αρέσει να του δίνουν προσοχή, αλλά σε γενικές γραμμές είναι φιλικός και κατανοεί ότι είναι διάσημος».

Αν και με τα λεφτά που διαθέτει θα μπορούσε να δειπνήσει παντού χωρίς να στήνεται στην ουρά, ο Bill Gates σε μία ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον το 2011, είχε πει ότι από ένα σημείο και έπειτα, όλα τα φαγητά το ίδιο είναι:

«Καταλαβαίνω το να θες να έχεις εκατομμύρια δολάρια. Σου δίνει ένα συγκεκριμένο βαθμό σημαντικής ελευθερίας. Αλλά όταν το χορτάσεις, πρέπει να σας πω ότι το χάμπουργκερ είναι το ίδιο. Επίσης ο Dick δεν έχει ανεβάσει και τις τιμές του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top