Κρατούσε το μωρό της στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου για δύο χρόνια

Είχε κρύψει και την εγκυμοσύνη της

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης κάθεται αυτές τις μέρες μιας Γαλλίδα, η οποία κατηγορείται ότι είχε κρύψει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού της, το οποίο κρατούσε μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της. 

Η Ρόζα Μαρία ντα Κρουζ, γέννησε τη μικρή Σερένα, κρυφά από τον σύντροφό της και από την πρώτη μέρα την κρατούσε κλεισμένη σε ένα δωμάτιο τους σπιτιού της ή στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της. 

Το 2013 στο προάστιο Terrasson-Lavilledieu στην περιοχή Dordogne ένας μηχανικός αυτοκινήτων βρήκε τη μικρή Σερένα, η οποία τότε ήταν περίπου δύο ετών, μέσα στο πορτ μπαγκάζ, γυμνή και ξαπλωμένη μέσα στα περιττώματά της. 

Το παιδί ήταν υποσιτισμένο και εμφάνιζε σοβαρά αναπτυξιακά προβλήματα. Η Ντα Κρουζ που σήμερα είναι 50 ετών, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη ότι η μικρή δεν είναι παιδί, αλλά… αντικείμενο. 

Το κοριτσάκι που σήμερα είναι σχεδόν επτά ετών έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, ενώ τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της, ηλικίας 9 και 15 ετών, που αρχικά δεν γνώριζαν για τη γέννηση της Σερένα, επέστρεψαν στην οικογένεια, αφού πρώτα έζησαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε ανάδοχη οικογένεια. 

Η μητέρα κατηγορείται για επανειλημμένη βία εναντίον ανηλίκου προκαλώντας του μόνιμη αναπηρία και αντιμετωπίζει έως και 20 χρόνια φυλακή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top