Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στην Καλιφόρνια

O μακελάρης "γάζωσε" 13 ανθρώπους, ανάμεσά τους 27χρονος Έλληνας ομογενής

Ένα βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το μπαρ Bordeleine Bar & Grill στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, όπου 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή της αιματηρής επίθεσης. 

Ο ήχος από τζάμια που σπάνε, μετά πυροβολισμοί ο ένας μετά τον άλλο και ουρλιαχτά τρόμου. Όλα αυτά καταγράφηκαν από την κάμερα κινητού τηλεφώνου θαμώνα του μπαρ στην Καλιφόρνια, όπου έγινε το πεδίο θανάτου για δεκάδες ανθρώπους, ανάμεσά τους κι ένας 27χρονος Έλληνας ομογενής. 

Μακελειό Καλιφόρνια: 27χρονος Έλληνας ομογενής ανάμεσα στους νεκρούς

Καλιφόρνια: Μαυροντυμένος άνδρας άνοιξε πυρ σε μπαρ - 13 νεκροί

Στο βίντεο, αν και σκοτεινό, φαίνεται ο Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ, πρώην πεζοναύτης που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα να σηκώνει το όπλο του και να γαζώνει αθώους ανθρώπους. 

Η πίστα έχει αδειάσει, καπνοί έχουν γεμίσει το μπαρ, άνθρωποι έντρομοι προσπαθούν να σωθούν. 

Ο Dallas Knapp, ο οποίος κατέγραψε τις τραγικές σκηνές με το κινητό του σώθηκε, αλλά 13 ακόμα συνάνθρωποί του δεν ήταν τόσο τυχεροί.

«Παιδιά βγείτε από το μαγαζί» φώναζε στους υπόλοιπους θαμώνες, ενώ συγκλονιστική είναι η ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Τον κοιτούσα στα μάτια ενώ σκότωνε τους φίλους μου. Ελπίζω να σαπίσει στην κόλαση για πάντα. Ο άνθρωπος που βλέπετε είναι ο δολοφόνος και οι πυροβολισμοί είναι αυτός να σκοτώνει κόσμο που προσπαθούσε να βγει από τα παράθυρα», έγραψε.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος). Ο 28χρονος πρώην πεζοναύτης, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, φορώντας μια μαύρη καπαρντίνα, εισέβαλε στο κατάμεστο μπαρ και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. 

Ανάμεσα στους νεκρούς ο 27χρονος Τηλέμαχος Ορφανός, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο είχε σωθεί από την αιματηρή επίθεση σε συναυλία στο Λας Βέγκας. Εξοργισμένοι οι γονείς του μίλησαν στα τηλεοπτικά δίκτυα και ζήτησαν τον περιορισμό της οπλοκατοχής. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top