Ανατριχιαστικές εικόνες στην Ινδονησία: Σοροί δεμένες στα καθίσματα

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους της Lion Air

Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που αντίκρισαν δύτες από την Ινδονησία στο βυθό της θάλασσας, ανοικτά της Ιάβας, όπου γίνονται έρευνες για τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Lion Air που συνετρίβη την περασμένη εβδομάδα. 

Οι Ινδονήσιοι δύτες βούτηξαν στον βυθό για να ανακτήσουν το μαύρο κουτί του αεροσκάφους, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 189 άνθρωποι. 

Ινδονησία: Βρέθηκε η άτρακτος του μοιραίου Boeing που κατέπεσε

Συντριβή αεροσκάφους: Ψάχνουν το Boeing σε βάθος 35μ. - 189 επιβαίνοντες

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το αεροσκάφος της Lion Air είχε γίνει χίλια κομμάτια, ενώ χρειάστηκε να σκάψουν και να ψάξουν μέσα στα συντρίμμια για να βρουν το μαύρο κουτί. 

Συνετρίβη αεροσκάφος με 189 επιβαίνοντες - Έπεσε στη θάλασσα

Αυτό όμως που είναι το πιο ανατριχιαστικό και θα στοιχειώνει για πάντα τη μνήμη των δυτών είναι το γεγονός ότι εντόπισαν δεμένους στα καθίσματά τους μερικούς από τους 189 νεκρούς επιβάτες του αεροσκάφους, ενώ οι σοροί κάποιων άλλων βρέθηκαν ανάμεσα σε λαμαρίνες. 

Μέχρι στιγμής πάντως ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συντριβής, με τις αρχές να ελπίζουν ότι το μαύρο κουτί θα δώσει τις απαντήσεις που αναζητούν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top