Προφυλακιστέος ο αποστολέας των τρομο-δεμάτων στις ΗΠΑ

Έστειλε 14 πακέτα βόμβες σε επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ

Προφυλακιστέος και χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης κρίθηκε ο αποστολέας των τρομο-δεμάτων στις ΗΠΑ.

Ο Σίζαρ Σέιοκ, κατηγορείται ότι τις προηγούμενες ημέρες έστειλε 14 πακέτα-βόμβες σε επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ. Μεταξύ αυτών ο Μπάρακ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ,ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, όπως επίσης και ηγέτες ή υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η επόμενη ακρόασή του υπόπτου, ορίστηκε για την Παρασκευή στο Μαϊάμι.

ΗΠΑ: Πρώην στρίπερ και επαγγελματίας παλαιστής o συλληφθείς για τις βόμβες

Αυτός είναι ο ύποπτος που συνελήφθη για τα τρομοδέματα στις ΗΠΑ

Ο Σίζαρ Σέιοκ

Ο Σίζαρ Σέιοκ, ο οποίος είναι πρώην στρίπερ και διανομέας πίτσας, αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων διαπολιτειακή μεταφορά και παράνομη αποστολή εκρηκτικών, απειλή εναντίον πρώην πρόεδρου και επίθεση εναντίον ομοσπονδιακών αξιωματούχων.  Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο ύποπτος θα διωχθεί ποινικά και από τις εισαγγελικές αρχές της Νέας Υόρκης.

Νωρίτερα σήμερα, εντοπίστηκε άλλο ένα δέμα που προοριζόταν για τα γραφεία του CNN στην Ατλάντα. Όπως ανέφερε το FBI, το πακέτο αυτό ήταν παρόμοιο με τα υπόλοιπα 14. 

Το δέμα βρέθηκε σε ένα ταχυδρομείο της Ατλάντας, όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του CNN Τζεφ Ζάκερ.

Πυροτεχνουργοί του FBI και άλλα μέλη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου έσπευσαν στο σημείο, αφού ενημερώθηκαν από την Επιθεώρηση της ταχυδρομικής υπηρεσίας. Ο Ζάκερ διευκρίνισε ότι τα γραφεία του δικτύου δεν αντιμετώπισαν κανέναν κίνδυνο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top