Αυτός είναι ο ύποπτος που συνελήφθη για τα τρομοδέματα στις ΗΠΑ

Υποστηρικτής του Τραμπ ο 56χρονος συλληφθείς;

Πρώτη δημοσίευση 16:26

H αποστολή τρομο-δεμάτων στις ΗΠΑ φαίνεται να μην έχει τέλος. Ωστόσο, το FBI προχώρησε στη σύλληψη ενός ύποπτου άνδρα.

 

Οι αμερικανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του συλληφθέντα. Σύμφωνα με αξιωματούχο που μίλησε στο Reuters είναι ο βασικός και πιθανόν ο μόνος ύποπτος. Ωστόσο, ερευνάται το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι.

Ο 56χρονος Σέζαρ Σέγιοκ Τζούνιορ συνελήφθη την Παρασκευή έξω από ένα κατάστημα που πουλά ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην πόλη Πλαντέισον της Φλόριντα, επεσήμαναν οι ομοσπονδιακές αρχές.

Υποστηρικτής του Τραμπ ο ύποπτος;

Πάνω στο λευκό φορτηγάκι του, το οποίο κατασχέθηκε, υπάρχουν πολλά αυτοκόλλητα του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς, καθώς και ένα που γράφει «Το CNN είναι χάλια», σύμφωνα με τη φωτογραφία που ανήρτησε στο Twitter δημοσιογράφος του CNN.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι ο Σέγιοκ είναι υποστηρικτής του Τραμπ, αυτό θα υποδαυλίσει κι άλλο την ατμόσφαιρα που είναι ήδη τεταμένη ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών της 6ης Νοεμβρίου, οι οποίες είναι καθοριστικής σημασίας για την προεδρία του Ρεπουμπλικάνου.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα εστάλησαν συνολικά 12 δέματα που περιείχαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, σε επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ χαιρέτισε «την εκπληκτική δουλειά» του FBI

Ο Τραμπ επιβεβαίωσε τη σύλληψη ενός υπόπτου, την οποία ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο, ενώ χαιρέτισε «την εκπληκτική δουλειά» του FBI.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην πολιτική βία να εδραιωθεί στις ΗΠΑ», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. «Οι Αμερικανοί πρέπει να ενωθούν και να δείξουν στον κόσμο ότι είμαστε ενωμένοι στην ειρήνη, την αγάπη και την αρμονία», πρόσθεσε, καταγγέλλοντας «τις ειδεχθείς τρομοκρατικές ενέργειες».

Ύποπτα πακέτα και στον γερουσιαστή των Δημοκρατικών και τον πρώην Διευθυντή της ΕΥΠ

Σήμερα, ύποπτα πακέτα εστάλησαν στον γερουσιαστή των Δημοκρατικών Κόρι Μπούκερ στη Φλόριντα, καθώς και στον πρώην Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, Τζέιμς Κλάπερ.

Έστειλαν τρομοδέμα και στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Tρόμος στις ΗΠΑ: Oχτώ πακέτα-βόμβες σε πολιτικούς που επικρίνουν τον Τραμπ

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι της Κλίντον και του Ομπάμα!

Το CNN μετέδωσε επίσης, ότι η αστυνομία στη Νέα Υόρκη διεξάγει έρευνα σε ένα ξεχωριστό πακέτο που εντοπίστηκε σε εγκατάσταση των ταχυδρομείων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top