Έστειλαν τρομοδέμα και στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Συναγερμός έξω από το εστιατόριο του ηθοποιού στη Νέα Υόρκη

Ντενίρο

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, όταν εντοπίστηκε ύποπτο δέμα έξω από το εστιατόριο που διατηρεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην Τραϊμπέκα. 

Όπως μεταδίδουν το CNN και το NBC το ύποπτο πακέτο είναι παρόμοιο με εκείνα που εστάλησαν σε κορυφαία στελέχη των Δημοκρατικών, ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον. 

Το FBI έχει ξεκινήσει έρευνα, ώστε να εντοπίσει τους δράστες, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τον Νόναλντ Τραμπ ότι με τις δηλώσεις του στοχοποιεί όσους του ασκούν κριτική. 

Tρόμος στις ΗΠΑ: Oχτώ πακέτα-βόμβες σε πολιτικούς που επικρίνουν τον Τραμπ

Συναγερμός στις ΗΠΑ - Εκκενώνεται το CNN λόγω εκρηκτικού μηχανισμού

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι της Κλίντον και του Ομπάμα

Ο Αμερικανός πρόεδρος πάντως καταδίκασε την αποστολή αυτοσχέδιων βομβών σε πολλούς πολιτικούς αντιπάλους του, κατηγόρησε όμως τα ΜΜΕ για την επιδείνωση του πολιτικού κλίματος εν όψει και των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ. 

«Κάθε πράξη ή απειλή πολιτικής βίας είναι μια επίθεση εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας μας», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Στη διάρκεια όμως προεκλογικής συγκέντρωσης στο Ουισκόνσιν ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης «να σταματήσουν τις εχθροπραξίες χωρίς τέλος, τις συνεχείς επιθέσεις και τον αρνητισμό και τη μετάδοση συχνά ψευδών ειδήσεων».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top