Νεκρός ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ - Ήταν και η κόρη του στο ελικόπτερο

Συνετρίβη στο πάρκινγκ του γηπέδου το βράδυ του Σαββάτου

Πρώτη δημοσίευση 09:10

Νεκρός είναι ο Ταϊλανδός πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, από τη συντριβή του ελικοπτέρου κοντά στο γήπεδο του συλλόγου, σύμφωνα με το BBC.

Ο πρόεδρος της Λέστερ επέβαινε στο ελικόπτερο την ώρα του δυστυχήματος, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, έπειτα από τον αγώνα της ομάδας με τη Γουέστ Χαμ το βράδυ του Σάββατου. 

Η είδηση που έχει συγκλονίσει παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις, καθώς στο ελικόπτερο, εκτός από τον Ταϊλανδό δισεκατομμυριούχο, φέρεται να επέβαινε και η κόρη του, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Sky News.

Με βάση το δημοσίευμα του βρετανικού μέσου, στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε άτομα. Εκτός από τον «ισχυρό άνδρα» των «αλεπούδων», μαζί ήταν και η κόρη του, οι δύο πιλότοι και ένα ακόμα άτομο αγνώστων, προς το παρόν, στοιχείων. 

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ο αριθμός των επιβαινόντων και τα ονόματά τους, αν κι έχουν περάσει πολλές ώρες από το τραγικό περιστατικό. 

Oι αιτίες του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστες. Παίκτες της Λέστερ όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Γουίλφρεντ Ντιντί εκδήλωσαν τη θλίψη τους για το δυστύχημα στα προφίλ τους στα social media.

Το χρονικό 

Το ελικόπτερο έπεσε στον χώρο του πάρκινγκ το βράδυ του Σαββάτου και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Είχαν περάσει λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λέστερ και την Γουέστ Χαμ (1-1), όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας αποχωρούσαν από το King Power Stadium και είδαν το πιο ανατριχιαστικό θέαμα. Το ελικόπτερο που ανήκει στον ιδιοκτήτη της Πρωταθλήτριας ομάδας του 2016, να συντρίβεται. 

Ποιος είναι ο Vichai Srivaddhanaprabha

Ο Vichai Srivaddhanaprabha είναι ένας 60χρονος Ταϊλανδός επιχειρηματίας που αγόρασε τη Λέστερ τον Αύγουστο του 2010 και έξι χρόνια αργότερα, υπό τις οδηγίες του Κλάουντιο Ρανιέρι, την οδήγησε στην κατάκτηση της Premier League.
Λέγεται πως στο συγκεκριμένο ελικόπτερο βρισκόταν τόσο ο Vichai Srivaddhanaprabha όσο και μέλη της οικογένειάς του, προς το παρόν όμως οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top