Μόνος στο πάρτι γενεθλίων του! Η φωτογραφία 6χρονου που έγινε viral

Δεν πήγε κανείς από τους συμμαθητές του

Ο μικρός Τέντι

Τη χειρότερη εμπειρία που θα μπορούσε να ζήσει ανήμερα των γενεθλίων του είχε ένας 6χρονος από την Αριζόνα των ΗΠΑ, καθώς κανένας από τους συμμαθητές του που είχε καλέσει δεν πήγε στο πάρτι του. Η μητέρα του τον έβγαλε μια φωτογραφία, στην οποία το λυπητερό του ύφος σπάει καρδιές και αμέσως το διαδίκτυο ξεχείλισε από ευχές. 

Ο μικρός Τέντι είχε καλέσει και τους 32 συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο σε μια πιτσαρία για να γιορτάσει μαζί τους τα γενέθλιά του. Φόρεσε τα καλά του ρούχα, πήγε στην πιτσαρία και με το πιο μεγάλο του χαμόγελο περίμενε τους καλεσμένους του. 

Το χαμόγελο όμως γρήγορα έγινε θλίψη, αφού κανείς τους δεν εμφανίστηκε. Η μητέρα του, Σιλ Μαντσίνι έστειλε μια φωτογραφία με το λυπημένο ύφος του μικρού στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, στην οποία ο Τέντι κάθεται μόνος σε ένα τεράστιο τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά. 

Αμέσως η φωτογραφία έγινε viral και ξεσήκωσε ένα τσουνάμι αγάπης και τρυφερότητας με χιλιάδες χρήστες να στέλνουν τις ευχές τους στον μικρούλη. 

 

 

«Χρόνια Πολλά Τέντι! Οι άνθρωποι κάποιες φορές είναι παράξενοι και απερίσκεπτοι. Συμβαίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν είσαι εξαιρετικός, απλά οι άνθρωποι είναι ανόητοι. Θερμές ευχές, μικρέ!», έγραψε η Τζάκι Γουάρντ, χρήστης του Facebook.

Μάλιστα η ομάδα μπάσκετ Arizona Phoenix Suns προσκάλεσε τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με του Los Angeles Lakers. 

Έτσι η οικογένεια του Τέντι σχεδιάζει να γιορτάσει τα γενέθλιά του σήμερα το βράδυ, διαβάζοντας όλες τις ευχές που έστειλαν οι χρήστες του διαδικτύου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top