Ζευγάρι βίασε και σκότωσε 20 γυναίκες - Μετά πούλησε τα όργανά τους

Τους έπιασαν ενώ μετέφεραν ανθρώπινα λείψανα με βρεφικό καροτσάκι

Βγαλμένη από ταινία θρίλερ είναι η υπόθεση ενός ζευγαριού στο Μεξικό, το οποίο ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε 20 γυναίκες.

Οι δυό τους, συνελήφθησαν την Πέμπτη στο προάστιο Εκατεπέκ, την ώρα που μετέφεραν ανθρώπινα λείψανα με βρεφικό καροτσάκι.

Ο άνδρας, ομολόγησε ότι βίασε πολλά από τα θύματα και ότι πούλησε όργανά τους, έγραψε η εφημερίδα El Universal, επικαλούμενη εισαγγελική έκθεση.

Μάλιστα, αν και στην αρχή οι Αρχές τους υποπτεύονταν για 10 φόνους, ο άνδρας είπε στις Αρχές κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ότι στην πραγματικότητα οι δολοφονίες ήταν διπλάσιες.

«Δήλωσε ότι κακοποίησε σεξουαλικά πολλές γυναίκες και πούλησε όργανά τους, καθώς και ατομικά τους είδη», έγραψε η Ελ Ουνιβερσάλ.

Παραδέχθηκε ακόμη πως πούλησε ένα βρέφος, ένα κοριτσάκι δύο μηνών, κόρη ενός από τα θύματα, σε ένα άλλο ζευγάρι, που επίσης έχει συλληφθεί από τις αρχές.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σόκαραν πολλούς Μεξικανούς, μολονότι η χώρα είναι πλέον συνηθισμένη στις αποκαλύψεις για τις φρικαλεότητες των κακοποιών, εν μέσω της έξαρσης της εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια.

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ SERIAL KILLERS ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Οι δύο κατά συρροή δολοφόνοι κατονομάστηκαν από τις αρχές ως «Χουάν Κάρλος Ν.» και «Πατρίσια Ν.».

Ο άνδρας φέρεται να πάσχει από «ψυχική διαταραχή», — «ψύχωση» και «διαταραχή προσωπικότητας» — ενώ η γυναίκα πάσχει εκ γενετής από «ψυχική διαταραχή» και «ντελίριο», οξύ οργανικό ψυχοσύνδρομο, έγραψε η Ελ Ουνιβερσάλ, επικαλούμενη την ψυχιατρική εξέταση που υπεβλήθη σε δικαστή.

Μολαταύτα, «και οι δύο είναι ικανοί να κάνουν τη διάκριση μεταξύ σωστού και λάθους», σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, το ένα από τα οποία μικρής ηλικίας.

Οι ερευνητές έψαξαν τα ακίνητα του ζευγαριού και βρήκαν ανθρώπινα λείψανα μέσα σε τσιμέντο σε οκτώ μεγάλους κουβάδες, χωρητικότητας είκοσι λίτρων, και μέσα σε ένα ψυγείο, τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Χιλιάδες γυναίκες έχουν εξαφανιστεί ή δολοφονηθεί κατά τη διάρκεια της ραγδαίας κλιμάκωσης της βίας στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με κυβερνητικές στατιστικές, τουλάχιστον 2.585 γυναίκες πιστεύεται πως δολοφονήθηκαν πέρυσι σε όλη τη χώρα, από 1.755 το

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top